Konte nije želeo "vruć krompir", progovorio i o Interu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 31.01.2019.
21:44
Izvor: Sportske.net

Evo šta kaže Italijan o mogućnosti da preuzme "Neroazure".

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Navijači Intera su sa velikom euforijom dočekali vesti da se u gradu našao nekadašnji trener Juventusa i Čelsija Antonio Konte.

Italijan se do sada nije oglašavao, ali mnogi smatraju da će Bepe Marota koji je sarađivao sa Italijanom u Juventusu uspeti da ga nagovori i dovede u Inter.

Konte je juče ispratio poraz "Bjankonera" od Atalante u Bergamu, a tom prilikom se osvrnuo i na mogućnost da nakon smene Julena Lopetegija preuzme Real Madrid.

"Real Madrid je bio 'vruć krompir' u tom trenutku, mislio sam da je bolje da ne odem tamo. Postojala je takva mogućnost, ali ne volim da preuzimam ekipu usred sezone, više volim da počnem od starta sezone."

Progovorio je i o Interu.

"Uz svo poštovanje njima, sve su to samo spekulacije, nije bilo nikakvih kontakata niti ponuda. Svoju odluku ću doneti u miru, do leta sigurno neću voditi nijednu ekipu", otklonio je dileme Konte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleone
Thursday, 31.01.2019
23:40

Samo veliki Zizu moze da dodje u razorenu ekipu u sred sezone i uzme ligu sampiona a pritom pridje uefaloni na samo bod iako su tu titulu 2015/2016 pokrali nemoguce sa 16 sviranih penala u njihovu korist. Zizu legendo.