Konte nema dilemu: "Kakva titula, Lacio i mi smo autsajderi!"

Autor: Beta Beta
subota 15.02.2020.
20:56
Izvor: Beta

Realnost ili sklanjanje pritiska?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Trener fudbalera Intera Antonio Konte rekao je danas da predstojeća utakmica njegove ekipe i Lacija predstavlja duel autsajdera u borbi za titulu u Seriji A.

"To će biti teška utakmica. Lacio je konsolidovana stvarnost u italijanskom fudbalu, osvojili su Kup Italije prošle sezone, a sada Superkup. Pojačali su se i zadržali svoje najjače igrače. Trener Simone Inzagi sjajno radi i njihov napredak je bio neizbežan. Planiranje, vizija i strpljenje su se isplatili"
, rekao je Konte, preneo je sajt Fudbalitalija.

Inter će u nedelju od 20.45 igrati u Rimu protiv Lacija. Inter i Juventus su prvi na tabeli sa po 54 boda, dok Lacio na trećem mestu ima 53.

"To bih nazvao utakmicom dva autsajdera. Mislim da je to najbolja definicija. Lacio je pokazao toliku snagu da će sigurno ići na pobedu, ali i mi ćemo. Svaka ekipa imaće strategiju, pokušavaće da ograniči slabe tačke i istakne najjače. Ovo je izjednačena utakmica, obe ekipe su spremne da igraju fudbal. Neka bolji tim pobedi", rekao je Konte.

"Igranje preko krila je važno, posebno što su taktički sistemi dve ekipe slični. Lacio koristi dva napadača, sa Sergejom Milinković-Savićem, koji često ide napred. Nadam se da će biti zanimljiv meč, a ekipe će pokušati da se nadigravaju", dodao je trener milanske ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Monday, 17.02.2020
00:01

Ljud moji,Juve placa igraca 30 mil po sezoni,igraci im primaju 10 mil po godini. To lazio i Inter mogu samo sanjati. Imaju 2 ekipe koje mogu igrati i tko kaze da Conte laze,taj nema pojma o nogometu. Inter niti Lazio nemogu osvojit titulu,juve ju moze samo izgubit. To je relanost

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.02.2020
23:41

Zna on sta radi , nije ovo rekao slucajno

avatar
RocknRolla
Saturday, 15.02.2020
23:01

Konte je sve u pravu,Inter i Lacio su iznenadjujuce dobro pozicionirani,igra Intera je kilava i ziheraska,tako se ne uzimaju titule nigde.. Oni ne mogu da se odlepe pored nikad nemotivisanijeg Juventusa,sansa im je ova sezona i eventualno za 5-6 godina. ps. stavio bih na grbu intera autsajder internazionale.

avatar
Sale Internazionale
Saturday, 15.02.2020
22:18

Ozbiljan test, Lacio je pregazio Juventus vise puta ove sezone. Ako se Inter vrati kuci sa 3 boda, bice to jak vetar u ledja za utakmicu sa Juventusom. Idemo korak po korak. Forza Inter!