Konte dodijao Čelsiju, okrenuli se fudbaleru Arsenala, jasno šta će se dogoditi na leto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.01.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net

Čelsi neće uraditi ništa značajno u ovom prelaznom roku, a razlog je sasvim jednostavan...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Čelsi gubi strpljenje sa Antoniom Konteom, pre svega zbog njegovih izjava.

On je rekao da ne spava zbog prelaznog roka, odgovornost prebacio na upravu kluba, kroz redove poručio da je krivica što je titula izgubljena na čelnicima koji nisu pojačali tim.

Saga oko Džeka je primer, Čelsi odbija da ponudi Bosancu dvogodišnji ugovor, pa je on bliži ostanku u Romi.

Sada se pronose priče o tome da žele Žirua, ali Konte na sva pitanja o transferima odgovara da se on ne pita ništa, da je sve na upravi.

Ovo je u klubu protumačeno kao guranje u oko, jednostavno, Italijan je prelomio, otići će iz Londona na kraju sezone. Možda i to tera Granovskaju i ostale Abramovičeve ljude da ne učine ništa, verujući da je Konteu vreme isteklo, da mu je ostalo da obezbedi top 4 i Ligu šampiona i da će on sporazumno raskinuti ugovor sa "Plavcima".

Cilja PSŽ, i to je jasno, pominje se povratak u Italiju, ali teško ga je ponovo videti u ulozi selektora jer bi to značilo odricanje od velikog novca. Pominjan je i Milan, ali ni oni ne stoje dobro finansijski, dok su mu vratu u Juventusu, čak i da ode Alegri zatvorena.

Bilo kako bilo, Italijan kao da ne može da dočeka da ode, tražio je samostalnost u radu, nije je dobio, kao ni prethodnici i na kraju će kao i Anćeloti početkom decenije posle samo dve sezone napustiti London.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stamford Bridge
Friday, 26.01.2018
16:43

Ima on i dalje fantasticne igrace na svim pozicijama i moze da bira koga da stavi,ali problem je sto je on ove sezone poceo da igra 3-5-2 formaciju i tako je izgubio titulu i nece nista osvojiti ove sezone bude li forsirao 3-5-2

avatar
Marcos Alonso
Friday, 26.01.2018
15:56

Ako od Konte slijedi totalno rasulo

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 26.01.2018
14:45

Konte je imao m... da iznese istinu a istina je da je su njemu kao treneru vezane ruke oko transfera i odabira igraca za tim sto je meni ludost .Jasno je svima da tim Celzija ne pravi ni Konte ni ovi prije njega ni posle njega treneri .To samo kod Celzija je slucaj da uprava na celu sa direktorom pravi ekipu Celzija a trener dodje samo kao marioneta kluba i ispunjava njihove zadatke.To se malo bilo promjenilo dolaskom Murinja koji iako ga vise ne gotivim je znao naci pravog igraca za realan novac.Uprava i klub se tada nisu mjesali oko kupovine igraca .Sada Konte je upravu ono sto mu klub namece kao kupovine i igrace on mora da trenira a kad zakazu rezultati zbog tih istih igraca sav ceh ce nazalost da plati Konte i treneri posle njega ...

avatar
dock
Friday, 26.01.2018
22:13

Kakva m..da, o cemu pricas? Nije on na ulici. On je radnik u Celziju i treba polaze racune svom sefu, a ne novinarima i navijacima. Nema sta da kuka kao baba po medijima, jer za to bi u bilo kojoj firmi dobio otkaz ili smanjenje plate. Njegova pozicija je ista kao bilo kog profesionalca u bilo kojoj firmi. On je zaposljen u Celziju i to za masnu platu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 27.01.2018
01:00

Ima pravo da kuka svi treneri u ostalim klubovima u PL mislim prvenstveno na Junajted,Siti,Liverpul,Arsenal ucestvuju u selektovanju odnosno kupovini igraca a ne klub ili uprava.M..da je imao da to kaze zato sto narusava odnose sa vodecim ljudima u klubu i rizikuje posao jer ih proziva kao odgovorne za dovodjenje fudbalera. Samim time on se ogradjuje od toga a uz to i apeluje upravi da treba on da se pita za dovodjenje igraca a ne klub sto sigurno vodstvu Celzija se to ne svidja i cekat ce los trenutak Kontea da mu uruce otkaz .

avatar
brekbaCh1
Friday, 26.01.2018
14:41

U pravu je, podrzavam Kontea u potpunosti. Menadzer treba da vodi transfer politiku i da ima slobodu u radu. Medjutim, to nije opravdanje da mu je tim ovako beskrvan i bezvoljan u poslednje vreme. Ako se ova forma nastavi, ne samo da ce otici Azar, nego je i top 4 pod velikim znakom pitanja. Ipak, ne znam koga boljeg od Kontea mogu da dovedu, a da je slobodan..

avatar
jack wilshere
Friday, 26.01.2018
14:08

Venger je lud ako se odrekne Zirua..pogotovo da ga daje u istoj ligi.. covjek je uz Ozila i Vilsera igrac sa najboljim smislom za igru, samo je visok, pa to djeluje smotano.. 100+ golova i ko zna koliko asistencija i kvalitetnih pasova, nikako ne moze da postigne los igrac.. da ne kazem da je u skoku apsolutno nenadmašan..

avatar
Kajzer
Friday, 26.01.2018
13:22

Konte je ovakvim ponasanjem direktno naskodio timu, porucivsi svojim igracima da nisu dovoljno dobri, uticuci tako i na njihovo samopuzdanje. To se tako jednostavno ne radi. Celsi ne igra 38 utakmica u ligi protiv Citya pa da kuka kako ima slabiji tim, Niko mu nije kriv za poraze od CP, WH, Barnliya, sto ga Wenger samara sa losijim timom gde stigne. Da je bitna jedino jacina tima, ovakve utakmice je trebao glat da dobije. Ovakva opravdanja mogu da mu posluze jedino u LS i to ako ispadne od daleko jaceg tima, sve ostalo su opravdanja za sopstveni neuspeh i obicno prebacivanje krivice na druge.

avatar
Friday, 26.01.2018
14:05

Ово нема везе са везом. Рекао је да неће спавати због пораза, да се клуб пита око трансфера да он даје своје мишљење клубу а да клуб онда одлучује шта ће. Рекао је да није проблем ни да не дође нико, да ће упражњено место преузети неко из академије. Слушао сам Арсена, рекао је нешто јако битно, како тренери у ПЛ да пруже шансу омладинцима, да раде на пројекту кад већ сутра због једног лошег резултата могу да добију отказ?

avatar
Friday, 26.01.2018
17:00

Не слажем се, можда не играју течно као прошле сезоне, али није баш тако црно, постоји криза у форми код неких играча, али то је све нормално у овако згуснутом распореду.

avatar
Kajzer
Friday, 26.01.2018
15:03

Jao nece spavati, evo topim se. Niko se nikad nije ovako zrtvovao za Celsi. Covece jel ti vidis da nama tim vec vise od mesec dana igra potpuno bezvoljno i mlitavo. A to je propust trenera. Ajde u ligi i da razumem, nemaju sansu za titulu, ali da u polufinalu bilo kog kupa igraju kao da je prijateljska to je nedopustivo. Pa nije Arsenal QPR pa da nemas motiv da ga pobedis, niti je Celsi Real Madrid pa da je u fazonu, jedan kup ko nijedan, ionako ga nemamo gde, vitrine su nam pune. Ovakvu nezainteresovanost moze da opravda jedino da protiv Barse odigraju utakmicu zivota.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 26.01.2018
13:17

Vrata u Juventusu ne mogu da budu zatvorena za Legenda kao njega ! To sto Alegri ne mrda je drugo pitanje ...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 26.01.2018
18:32

Imam pravo ne sloziti se s tobom On je zalupio vratima jako mislim odnosno siguran sam

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 27.01.2018
01:02

Nikada necemo saznati sta se desilo , sve nagadjana neka ...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 26.01.2018
13:00

Conte ima velike ambicije i to u Italiji ne moze ostvariti to je jasno nece valjda s Milanom igrati uefa ligu ? On nece uzeti klub u Italiji a da sa sigurnosti ne puca na scudeto Mozda Napoli ali to mi je ipak manje vjerovatno Ipak nikad neznas mozda Napoli

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 26.01.2018
12:53

Nisam ljubitelj kontea ali je upravu ne moze napasti LS i PL sa barklyem,drinkijem,zapakostom,bakajokom...budimo realni siti je imao jak tim jos su potrosoli dodatnih gotov 500 mil..i sad su stroj...i junajted ide ka tome tu je sancez na ljeto ocekujem jos kojeg top igraca i to je to mozes se nadati necemu...

avatar
Friday, 26.01.2018
12:25

pa zna se da je u celziju avramovic vlasnik, trener, klubski doktor i po potrebi kuvar u menzi. Sve se on pita, tako da je trenee marioneta, nista vise.

avatar
brekbaCh1
Friday, 26.01.2018
14:44

Ma da je samo Abramovic, bilo bi mnogo lakse. Odlucuje tu vise njih, zato je i karambol.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 26.01.2018
15:59

Bio je Abramovich i prije pa su dolazili sve vrhunski igraci,Ashley Cole,Drogba,Hazard,Costa itd

avatar
Friday, 26.01.2018
12:13

Mnogo ga cenim kao trenera u TOPu je sto se toga tice ali los je menadzer. Zeli neke poluproizvode ako ne moze dobiti zeljene fudbalere. Hvala Bogu sto je se neko iz uprave dozvo pameti i hoce Zirua pa momak je sila bolji od svih ostalih s kojim smo se povezivali!

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 26.01.2018
14:49

Najveci problem naseg kluba je sto klub se mjesa i namece odredjene igrace svim trenerima pa i Konteu .Konte je imao m.... da to kaze pred svima .Ja ne znam kluba a gdje trener ne odlucuje o kupovini igraca samo kod nas ekipu nam sredjuju direktori i uprava .Mora se sva ovlastenja oko transfera dati treneru jer ovako kad zakazu rezultati zbog odluka kluba oko dovodjenja igraca opet ce klub okriviti trenera i dati mu otkaz.To se malo bilo promjenilo dok je Murinjo bio u Celziju on je zahtjevao da mu se klub ne mjesa oko transfera i bio je itekako uspjesan u kupovinama iako ga ne gotivim to je istina.Murinjo je imao bolji nos oko kupovine igraca nego ova nasa uprava sada sto radi samo kopa i Kontea i buduce trener Celzija.

avatar
Friday, 26.01.2018
15:14

Slazem se brate i meni to nije jasno. Mada vidim da Konte zeli dosta matoraca u ekipi i on ne postuje pravila kluba a to je da igracima od 30+ godina ne nude se ugovori duzi od godinu dana! A u Kontea vecina igraca koje zeli imaju minimum 32 godine! Vidi se da on je zeleo igrace vecinom iz Italije Zapakosta, Rudiger sada Dzeko i Emerson... to su sve igraci koji su vrlo dobri i mogu igrati u Romi, Evertonu, Fiorentini... to nije kapacitet fudbalskog znanja koje zahteva Celsi koji je TOP klub i cilja najvise trofeje! Covek to izgleda ne razumije. Sto se tice uprave oni prave gresku jer se mesaju u odluke a Konte je zasluzio taj kredit zbog prosle sezone i trebali su samo reci imas 50 mil.€ npr i dovodi koga hoces a ako hoces jos nekog onda moras nekog i prodat i tacka. Tako je to trebalo napraviti. Druga stvar cini mi se da od pocetka sezone nema moral i onu energiju da vodi Celsi kao prosle sezone, mada to je verovatno i posledica letnje prelaznog roka koji je odradjen katastrofalno. Kada pogledas Rudiger,Drinkvoter i Zapakosta 110 mil.€ dodje mi da placem. Nadam se boljem vremenu sve u svemu!!! #CFC

avatar
NikkiCFC
Friday, 26.01.2018
12:12

*Junajted 490 ne Siti.

avatar
NikkiCFC
Friday, 26.01.2018
12:10

Konte je nedavno rekao na konferenciji da ima ugovor i sledece sezone i da ostaje sto se njega tice 100%. Jedino ide ako dobije otkaz a to ne vidim kako moze da se desi. Ima veliki kredit on sa titulom od prosle sezone kada su nas svi videli na petom mestu a realno i tim je bio tu negde po kvalitetu. Covek je napravio cudo ravno Lesteru! Ove sezone trece mesto je fantastican rezultat u uslovima ocajnog prelaznog roka, povreda svih kljucnih igraca toku sezone, rasporeda abnormalnog trosenja dva rivala iz Mancestera... Pazite podatak: Od leta 14/15 dakle poslednje 4 sezone Siti je NETO (prodaja i kupovina igraca)potrosio 533 miliona funti na transfere, Siti 490 a Celsi je na 19 mestu od engleskih klubova iza Hadersfilda sa potrosenih 40!!! Potrosili smo 577 a prodali za 537. U takvim uslovima mi imamo 2 titule u poslednje tri sezone. Pa sad mi je jasno zasto smo mnogima Celsi i ja trn u oku! Dzaba vam novci moji sinovci!

avatar
brekbaCh1
Friday, 26.01.2018
14:46

Istina, ali dzaba. Nema u Celsiju kredita, to znas i sam. I Anceloti i Murinjo su imali kredita, pa nisu duze ostali, cim su rezultati bili losiji. Jednostavno je tako, podseca me na Real i oni tako menjaju.

avatar
Stretford END 1878
Friday, 26.01.2018
18:45

Neko broji pare neko trofeje! A neko oba! GGMU!

avatar
Nemanjici
Friday, 26.01.2018
12:10

Ne znam sta nije jasno. Proslu sezonu su igrali samo PL. Zato su je i osvojili. Prodali Costu, Matica...slazem se da uprava nije dobro dogovorila sa njim sta ce i kako za sledecu tj ovu sezonu. Ali mislim da njegov katanaćo nema svetlu buducnost. Opet Chelsea neka razmisli dobro. On je po meni za njih dobar trener.