Konte cilja sporazumni razvod, Čelsi napravio listu, tri imena u igri?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.01.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net

Italijan neće dobiti otkaz, ali su velike šanse da se sporazumno rastane sa klubom. Na površini tri imena, prva meta nemoguća misija, videćemo kako će se rasplesti čitava situacija...

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Hoće li Antonio Konte napustiti Čelsi?

Neće biti smenjen na kraju sezone, kako se očekuje, ali većina medija veruje da bi mogao da usledi sporazumni raskid ugovora, nije zadovoljan u Čelsiju, pre svega zbog transfer politike i loših odnosa sa predsednicom Granovskajom, priča se i da cilja klupu Pari Sen Žermena.

Italijan je nateran da ove zime napravi realističniji plan pojačanja, stići će Ros Barkli, a da bi probao da dovede još par pojačanja, moraće da prodaje igrače.

"Ja sam nekako uvek u klubovima koji odluče da štede", pecnuo je Konte i Čelsi i Juventus pred kup vikend u Engleskoj.

Mnogi su to komentarisali sakrastično, ali bilo kako bilo, Čelsi već razmišlja o letnjoj zameni.

Prvo ime je Dijego Simeone, mada je ova priča nategnuta. Pitanje je hoće li napustiti Atletiko, drugo, ne zna engleski, treće on je bio kandidat pre Kontea, pa je u Čelsiju preovladalo mišljenje da je preslikani Murinjo i da je timu potreban neko ko će forsirati atraktivniji fudbal.

Spekuliše se da bi Simeone mogao da dovede Grizmana, ali realno Francuz je blizu Barselone.

Pa ko umesto Kontea?

Prva želja je navodno Maks Alegri, ali on je nemoguća misija. Juventus ga neće otpustiti ni da ne osvoji trofej, oni planiraju da ga zadrže još nekoliko godina kako bi sproveo tranziciju tima. Čelsi želi Alegrija jer je on klupski čovek, nikad ne komentariše odluke uprave, niti transfere, ali kako rekosmo on je za sada nemoguća meta.

Anćeloti navodno čeka poziv, ali Abramovič želi novo, sveže lice, pominje se i Mauricio Sari iz Napolija, čiji je fudbal oduševio Evropu. Sari govori engleski, ne baš perfektno, ali mu nije potreban ni prevodilac, što je uvek plus u ovakvim situacijama.

Ipak, Čelsi će čekati, Konte ima ugovor do 2019. i na njemu će biti odluka...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 05.01.2018
16:54

Ali Kontavi neće otići, ne znam šta nije jasno. Nikad nisam video mediji ovoliko jednog čoveka da napadaju

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.01.2018
15:47

Ja zelim da posle Kontea (a to sigurno nece biti ovog leta) sedne na klupu Lampard na duzi period. Kad su Konte, Mihajlovic, Zidan, Pep postali dobri treneri zamislite kakav bi bio Frenk igrac sa najvecim IQ ikad izmerenim kod fudbalera. Mada kako nasa uprava radi ne bi me cudilo da dodje sirovina Teri.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 05.01.2018
16:29

Moze Lampard da bude inteligentan koliko hoce, ali to ne znaci da ce biti dobar trener, vec samo povecava sanse. Licno meni je izmeren IQ 143 i ja ti kazem da bez rada i truda nema nista. Znam to iz iskustva. Drugo, dok ljudi koji nemaju veze sa fudbalom (Roman, Granovskaja) dovode igrace koje hoce, potpuno je svejedno ko ce biti trener Celsija. Trener treba da da svoj spisak zelja, a uprava samo treba da se dogovori oko finansija sa igracem i klubom. Voleo bi i ja da jednog dana Lampard bude nas trener, ali ne da dodje bez dana iskustva.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 06.01.2018
11:12

A Zidan i Pep su bili kao glupi dok su igrali? Upravo suprotno od toga su bili, mozda bas i jedni od najinteligentnijih na terenu. I odakle ti to da je sinisa dobar?

avatar
Stabber
Friday, 05.01.2018
15:03

Samo Anceloti ili Sari, ali vise sam za Karlita

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 05.01.2018
13:33

ovaj Chelsea zainteresiran za pola Juventusa a sad bi i trenera Tko zna mozda i cistacica i maser ?

avatar
Blackmamba24
Friday, 05.01.2018
13:01

U pravu je, hoce neku titulu i to covek im je doneo i umesto da ulazu jos vise oni stede dok drugi kupuju, strasno, ova ce Romana u grob odvesti...steta za Kontea,treba da ide

avatar
Friday, 05.01.2018
12:09

Dugo nije bilo...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 05.01.2018
12:07

Ako si vec za mere stednje, ti si idealan za Inter (tamo neces 100%) i Milan:-D