Konte čeka presudu, sledi napad na Ligu šampiona?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.03.2019.
09:39
Izvor: Sportske.net

On ima jasne kriterijume, za par nedelja će presuda, posle toga pada odluka...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Antonio Konte je sa advokatima prisustvovao završnoj reči u sudskom sporu u kome od Čelsija potražuje platu za poslednju sezonu pre koje je smenjen.

U pitanju je paket od 12 miliona evra, uz to, u posebnom sporu vodi se i naknada štete nastale po Kontea, kako tvrdi jer je Čelsi čekao da počne pripreme, pa da ga smeni, što mu je uništilo šanse da nađe novi posao, Real, ili da se vrati na kormilo Italije.

Presuda suda u Londonu se očekuje u roku od dve nedelje, a u svakom slučaju, uskoro će Konte biti slobodan da pregovara o ponudama.

U ovom trenutku, najbliži je Interu, pogotovo ako Spaleti ne obezbedi Ligu šampiona. Ipak, na Apeninima tvrde i da će u slučaju da Inter završi u top 4, Spaleti dobiti otkaz, ako Konte pristane da sedne na klupu kluba iz Milana.

Tu soluciju podržava Marota koji je radio sa Konteom u Juventusu.

Ostale opcije su Roma, no, čini se da nemaju dovoljno novca, pominjan je čak povratak u Juventus, ako ode Alegri, ali su te priče utihnule.

Konte je izjavio da u narednih par sezona želi da osvoji Ligu šampiona, pa je jasno da cilja neko od mesta u top klubovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 29.03.2019
21:00

Veliki trener, ako svi u klubu prihvate od igraca preko uprave da je on glavni moze mnogo da uradi.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 29.03.2019
11:10

ma dajte coveku novac i nek nas ostavi na miru jer svi ovi problemi uticu lose na klub , dajte resite to jednom sve i da ekipa pocne da ide navise sa mladim igracima

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
10:42

Zna se na koju adresu treba da se obrati za to...