Konačno! Oglasio se i Luka, uz dokaz!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 19.03.2020.
16:37
Izvor: Sportske.net

Vest dana je Luka Jović, a nakon ovog će valjda biti kraj.

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Luka Jović je centralna tema u srpskim, pa potom i u madridskim medijima, pošto je ostalo nejasno da li je napadač Real Madrida imao dozvolu da doputuje u Beograd.

Nakon što su to preneli i španski mediji, Luka se oglasio i na Instagramu, uz priloženu fotografiju neposredno pre polaska u Srbiju.

"Prošlog četvrtka vodeći ljudi lekarskog tima Real Madrida dali su mi dozvolu da putujem u Srbiju, ali da ostanem u karantinu u svojoj kući", napisao je Luka Jović.

Ovim je valjda stavljena tačka na priču, mada nema sumnje da će biti tema i u narednim danima...

Luka Jović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radmilovic Zoran
Saturday, 21.03.2020
11:53

Nama ne trebaju medije i drustvene mreze, sami sebe od ljubomore unistavamo, da Luka prdnuo pisalo bi se da se usrao,.Verujem da je u Realu imao pregled na virus i kao zdravog su ga pustili, pa nije Spanjija mito zemlja kao nasa,a posto kao i sto se videlo da mesta ni na klupi nema ,Zidan ga je poslao kuci, neka izduva dusu,jer ceka ga pad kome od nas nikome nebi lako pao, iz Reala u neki klubic....E to je njegova greska,bio je kralj u Frankfurtu ali zagrizao je debeli zalogaj , alli on je jos zelen, ima vremena kada ce se dici i shvatiti gde je pogresio. Zato pustite decka neka uziva dok je mlad, a ako je pocinio krivicno delo ,plati ce i ne vidim razlog da se dize prasina oko nepotrebne stvari, bitno je da je zdrav. Luka samo napred, postuj zakon i sve najbolje u daljoj karijeri.

avatar
The 8th King of Rome
Friday, 20.03.2020
00:29

Mogao je da dobije 100 dozvola u Spaniji. Ali na Srpskoj teritoriji se primenjuju srpska pravila. Ako za SVE koji dolaze iz inostranstva vazi obavezna samoizolacija-karantin, vazice i za tebe ma koje god dozvole da si dobio u inostranstvu i koliko god nam ti bio drag. A ne da ides po zurkama. Sad ces da odgovaras

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.03.2020
19:10

Da li on pokušava da kaže da je odluka medicinskog tima Real Madrida iznad zakona Srbije ili ga Srbija toliko zanima ne zna da mora da bude u karantinu 14 ii 28 dana po dolasku u Srbiju.

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 19.03.2020
18:28

Obican starletan, sad mi iskreno nije ni zao sto dobija na casicu priliku u Realu. Ejjj iz Spanije, dosao u Srbiju da ovde bude u karantinu? Gde je maska? Upropastila ga ona likusa...

avatar
Mirjevac
Thursday, 19.03.2020
18:06

Bravo Luka, premijer prica gluposti i jos blamira i glupo naziva naseg igraca, nazivaga da je milioner a to je za neke uvreda! Taj nas premijer je isto tako milioner i to na sim ledjima, dok Luka je svoj novac zaradio posteno i svi znamo kako! A pitao bi premijera kako ona i njen brat zarDili milone?

avatar
Offside
Thursday, 19.03.2020
17:47

Druzee pa svejedno si napravio prekrsaj.Pustili su te uz odobrenje da budes kod kuce u Srbiji a ne da setas nasim gradom i slavis rodjendane.Da je Perez pametan odmah po povratku bi mu urucio kaznu i na leto ga najurio iz kluba.Svejedno od njega nema nista.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 19.03.2020
18:50

Ovo će klub svakako iskoristiti. Očigledno da su samo čekali pravi razlog da ga se reše. Uvaliće ga Perez englezima u Arsenal, Everton, West Ham i tako.

avatar
Offside
Friday, 20.03.2020
11:09

E baas tako!Samo im je napravio ogromnu uslugu.

avatar
ddr16
Thursday, 19.03.2020
19:28

on je bar testiran i bio je negativan,sta cemo sa ostalim ljudima koji setaju po gradovima a nisu testirani?