Konačno, Markec pogodio!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.12.2014.
21:26
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Lazar Marković dočekao je svojih pet minuta u Liverpulu pošto je posle više od deset sati igranja stigao do prvenca u dresu slavnog kluba.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Engleske prolazi kroz težak period a srpski internacionalac Lazar Marković od početka sezone deli sudbinu kluba u koji je stigao tokom letošnjeg prelaznog roka.

Slovio je Lazar Marković za ogromno pojačanje, mediji na Ostrvu su ga tako predstavljali, ali je posle više od deset časova igranja u dresu Liverpula totalno razočarao.

Vrhunac razočarenja viđen je u duelu sa Bazelom u Ligi šampiona kada je posle ulaska na teren isključen posle samo desetak minuta igre a Liverpul je ispao iz elitnog takmičenja.

Posle teskobnog perioda i mnogo problema Markec se večeras našao u startnih 11 za duel 1/4 finala Liga Kupa sa Bornmautom a sredinom prvog dela igre konačno je dočekao veliki trenutak radosti.

Posle više od deset sati igre u svim takmičenjima Marković je postigao prvenac u dresu Liverpula i tako se pokrenuo sa mrtve tačke!

Golom u 27. minutu Marković je duplirao prednost Liverpula pa nam ostaje da se nadamo da će srpski internacionalac do kraja utakmice postići još koji gol ne bi li povratio poljuljano samopouzdanje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke