Konačno malo dobrih vesti za Murinja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.02.2020.
16:20
Izvor: Sportske.net

Ovo bi moglo da bude veoma značajno za Sparse u borbi za Ligu šampiona.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Muči se Totenhem u poslednje vreme, razlog su silne povrede, van stroja su Hari Kejn, Son i Musa Sisoko, što znači da "Posebni" nema gotovo nijednog pravog napadača na raspolaganju.

Upravo je zbog toga efikasnost postala problem, nije ni odbrana u najboljem redu, ekipu je napustio Eriksen u januaru, dok se šuška da će po završetku sezone isto uraditi i Vertongen.

Pred portugalskim stručnjakom je težak zadatak, ali su konačno stigle i dobre vesti.

Murinjo je obelodanio da bi Kejn i Son mogli da se vrate do kraja sezone, čak i da zaigraju u tandemu, iako je postojala bojazan da su obojica završila sezonu.

"Postoji dobra šansa da Kejn i Soni zaigraju zajedno", izjavio je Murinjo, koji je dodao i da se Sisoko opravlja brže nego što se očekivalo, pa bi i on u narednih par sedmica mogao da se vrati na teren.

Totenhem je šesti nakon 27 odigranih kola sa 40 bodova, jednim manje od Junajteda i četiri od četvrtoplasiranog Čelsija.

Sparsi za vikend dočekuju Vulverhempton, potom igraju FA kup sa Noričom u sredu, da bi narednog vikenda gostovali na "Tarf Muru" ekipi Barnlija, tri dana nakon duela sa "Kleretsima" putuju u Nemačku na revanš meč 1/8 finala Lige šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Friday, 28.02.2020
19:11

Ja navijam da preokrenu protiv Lajpciga i prodju dalje i da oni i junajted doteraju sto dalje u evropi. Najvise bodova se prosipa nakon evropskih utakmica, a totenhem svakako nece osvojiti LS.

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 28.02.2020
18:29

Klop ti ne moze ni pertle vezati