Konačno malo dobrih vesti i za Real

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.10.2018.
13:03
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" su u krizi, u poslednje vreme nisu imali puno razloga za zadovoljstvo.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Real Madrid nije slavio u četiri poslednje utakmice u svim takmičenjima, pod velikim znakom pitanja je i pozicija Julena Lopetegija na klupi ekipe, veruje se da bi krajem oktobra, nakon "El Klasika", njegova sudbina mogla da bude poznata.

Real je u rezultatsku krizu ušao nakon povrede Iska, nakon Španca se povredio i Marselo, a povrede su nastavile da se nižu, pa su tako van stroja i Karvahal i Geret Bejl.

To su četiri igrača iz startnih 11, pa je jasno gde su nastavili problemi, ali sada su španski mediji objavili i malo pozitivnih vezist sa "Santijago Bernabeu".

Naime, Isko i Marselo su se vratili u pogon, treniraju sa ostatkom ekipe od početka nedelje i očekuje se da će biti u timu za vikend protiv Levantea.

Nakon toga Real 23. oktobra igra sa Viktorijom Plzenj u Ligi šampiona, a pet dana kasnije sledi i "El Klasiko".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 17.10.2018
14:44

Kakav crni isko trebali su da ga prodaju dok su imali ponude od 150 milki. Previse sebican igrac. Glavni krivci su povrede Marcela i Karvahala i debilsko pokusavanje kopiranja tika taka hobita i druzine. I naravno odlazak najboljeg na svetu u poslednjih 10ak godina.

avatar
adidas forever
Wednesday, 17.10.2018
14:05

Naprotiv, u poslednje vreme su imali mnogo razloga za zadovoljstvo i oni i Barsa, jer bi se takvim igrama i takvim prosipanjem bodova i jedni i drugi već oprostili od svake ideje o tituli u Primeri da im nije 'onih prvih'. :D

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 17.10.2018
13:11

Nema Iska pa gube i Real i Spanija :-DD