Konačno - Luka Jović!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.09.2019.
11:39
Izvor: Sportske.net

Srbin će večeras igrati od prvog minuta i to bez Benzeme. Osasuna neporažena stiže u Madrid, primili su samo tri gola...

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Real ima mnogo povreda, raspored je prenatrpan, Zidan je o tome govorio juče pred novinarima, nije pomenuo brojke, ali one su poznate.

Madriđani su naime za godinu dana doživeli 65 povreda, što je zaista previše, a sa ovakvim raspored, Francuz će morati da rotira.

Prva prilika je večeras, naime, na "Bernabeu" stiže neporažena Osasuna, pobedom bi se, u slučaju da Bilbao ne slavi kod Leganjesa Madriđani osamili na čelu tabele.

Mendi i Marselo su povređeni, Naćo će levo, Militao umesto Varana, a Odriozola će menjati Karvahala. Zidan će rotirati i u veznom redu, jasno, odmara igrača za "Madrilenjo" narednog vikenda.

To znači da će Fede Valverde od prvog minuta na teren, uz Kazemira, odmoriće Toni Kros. Nećemo od početka videti ni Bejla, ni Azara, Vaskez i Vinisijus će biti na bokovima, a Džejms Rodrigez ispred našeg Jovića.

Benzema će odmarati, eto šanse za Luku da počne kao istureni napadač i da konačno otvori svoj konto u Madridu. Duel na "Bernabeu" počinje u 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 25.09.2019
17:16

Ne razumem ovolike rotacije Zidana.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 25.09.2019
14:15

Bilo bi idealno da bude Areola-Nacho Ramos Militao Odriozola-Vinicius Valverde Hames Lukas-Jovic Rodrigo

avatar
Dejan Dobreta
Wednesday, 25.09.2019
12:47

Ovaj tekst kao da je pisala osoba koja pojma nema o fudbalu, Realu a i Barseloni, kopiran tekst pa onda i prepakovan ... Valverde NIJE trener Reala nego Barse, i Jović ne može da kao najistureniji bude iza Rodrigesa?!?

avatar
Dejan Dobreta
Wednesday, 25.09.2019
12:45