Konačno i dobra vest za Barsu pred Napoli

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.07.2020.
17:09
Izvor: Sportske.net

Bolnica, suspenzije, ali konačno i dobrih vesti.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je prepustila titulu Real Madridu i sada mora da pokuša da napravi čudo i napadne Ligu šampiona.

Dobra vest za trenera Kikea Setijena je da je Klemen Lengle samo lakše povređen, pošto je u nedelju napustio teren zbog bola u predelu prepona.

Danas je potvrđeno da će morati da pauzira desetak dana, uz lakše terapije, i biće spreman za duel sa Napolitancima.

Takođe, oporavak Antoana Grizmana ide po planu, on se od nedelje vraća treninzima sa ostatkom ekipe, pošto je pauzirao od prošlog vikenda zbog povrede mišića.

Kike Setijen neće moći da računa na suspendovane igrače Serhija Busketsa i Artura Vidala, što je veliki hendikep za Katalonce, jer su njih dvojica nezamnjivi ove sezone u veznom redu.

Očekuje se da u veznom redu onda šansu dobija sjajni Riki Puđ, uz Frenkija de Jonga i Ivana Rakitića.

Utakmica Barselona - Napoli na programu je 8. avgusta u 21.00, a u prvom meču bilo je 1:1.

Baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 21.07.2020
15:06

Barselona će napraviti čudo ako prođe Napoli i ako izgubi od Bayerna sa manje od 4 gola razlike. Nastup Grizmana bi za Napoli mogao biti bitan koliko i neigranje Busketsa i Vidala. Dodatno u jednoj oštroj i borbenoj utakmici, kakve su utakmice više-manje svih klubova (osim Barse) u završnici LŠ, naročito onih koji jure rezultat, Puđ i Fati nisu igrači koji mogu da pomognu, naprotiv. Njih dvojica zajedno imaju tek neki kilogram više od recimo Suareza. Koliko god bio talentovan i dobar fudbaler (a jeste i jedno i drugo) dvadesetogodišnji Riqui Puig sa telom, građom i visinom dvanaestogodišnjeg deteta jednostavno nema šta da traži u današnjem fudbalu. Fati takođe pada na travu čim ga protivnički defanzivac oštrije pogleda, s' tim da on ima tek 17 godina i znatno veće šanse od Puđa da se fizički razvije.