Konačno! Čelsi presekao, nova istorija počinje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.07.2018.
16:29
Izvor: Sportske.net

Navijači mogu da odahnu, uprava je napokon krenula da sprovodi zacrtani plan u delo.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Kako sve veći broj medija sa ostrva prenosi, Čelsi je otpustio Antonija Kontea.

Dugo su se natezali na "Stamford Bridžu" sa bivšim trenerom Juventusa, koji je u debi sezoni na klupi "Plavaca" osvojio i Premijer ligu, ali je izgleda Roman Abramovič prelomio.

Vremena za čekanje nema, Konte jeste počeo pripreme, ali je bilo jasno da mu se sprema otkaz, koji mu je sada i uručen.

Ukoliko se ništa značajnije ne promeni, "Plavci" će sada već bivšem treneru na ime otkaza morati da isplate oko 11 miliona evra.



Konačno je otvoren put za angažovanje Sarija, a kako italijanski novinar Fabricio Romano prenosi, sa njim će u paketu put Londona i Žoržinjo.

Romano je potvrdio da je sve dogovoreno i da uskoro sledi i zvanična potvrda od strane kluba sa "Stamford Bridža".

Nova era počinje, "Plavci" imaju mesec dana da skockaju tim po ukusu novog trenera, prvi transfer će dakle biti Žoržinjo, videćemo koji će biti dalji potezi uprave.

Očekuju se dolasci Ruganija i Iguaina iz Juventusa, ali i odlazak nekolicine fudbalera, poput Drinkvotera i Zapakoste.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 13.07.2018
10:22

Bezveze, obrukali su se i Konte i Celzi, nakon sampionske godine nije trebalo ovako da zavrsi. Konte je zasluzio vise postovanja, a opet, ako nije bilo po njegovom trebalo je da ode jos prosle godine, kao sampion. Zaradio bi te pare vec negdje drugdje, mozda i osvojio nove trofeje, ovako tesko da ce naci neki dobar angazman u dogledno vrijeme.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 13.07.2018
07:44

ne kazem da je los trener ali u nekim situacijama je bio katastrofalan kao protiv citija , jos utakmica nije pocela on je vec izgubio jer je kgracima usadio u glavu da je city puno jaci od nas i da mi samo moramo paziti da ne primimo puno golova znaci luzerski mentalitet predao se a da jos nije utakmica pocela, a onda na utakmici videli smo sta znaci antifutbal , moje misljenje je ako izgubis izgubi i sa 4;0 ako treba ali izgubi dostojanstveno i bar sa borbom i niko ti nece zameriti

avatar
Marcos Alonso
Friday, 13.07.2018
03:30

najbolji trener u istoriji Celsija!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 12.07.2018
21:35

Konacno necemo gledati antifutbal jos ono protiv cityja mu necu oprostiti nikad kukavicki futbal

avatar
Маркус19
Thursday, 12.07.2018
18:29

''Овце су за шишање'',тако каже наш народ. Браво Конте!

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 12.07.2018
17:53
avatar
Adi237
Thursday, 12.07.2018
17:10

Veci je problem.zadrzati Hazarda jer je opste poznato da i real i barsa traze top igrace.. prvi da pokriju odlazak ronalda a drugi da sakriju blamazu sa grizmanom. Sam Hazard odbija da produzi ugovor i vjerovatno ce traziti transfer. Celzi ga moze zadrzati ima jos 2 god ugovora ako ga ove godine ne puste uci se u zadnju godinu ugovora i cjena ce mu znacajno pasti jer ce onda moci odsetat slobodno a to znaci gubitak od 150 mil otprilike. E sad koliko su u celziju spremni na taj gubitak para ne znam ali mislim da su velike sanse da Hazard napusta celzi a to je nenadoonadiv gubitak za ekipu jet ipak on je top igrac a takvog nece naci na trzistu da bi amortizovali njegov odlazak. U svakom slucaju Real ce pokusati sa nejmarom,mbapeom ali od toga nema nista ostaje Hazard koji i sam zeli u Real. Mislim da celzi tek cekaju problemi jer ni kurtoa nije produzio ugovor. Vidjet cemo sta ce Sari odluciti i koga ce dovesti. Konte je bolji strucnjak od njega to je aigurno ali Sari je prihvatljiviji jer nece ulaziti u sukob sa upravom. Jasno je da italijanska liga nije sto engleska i da je engleska jaca i zahtjevnija liga gdje svako svakog moze pobjediti i da celzi nije napoli i da su ocekivanja navijaca puno veca nego kod onih u napoliju jer tamo dominira juve i tesko da iko moze tamo biti prvak osim njih. E sad koliko je Sari spreman da odgovori zahtjevima Premijer lige uskoro cemo vidjeti.

avatar
Gangula 2.0
Thursday, 12.07.2018
17:15

Ako Azard košta 150 mil. kolko je onda Salah 300😃😃😃😎😎😎?

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 13.07.2018
07:50

salah nije nista bolji od hazarda videlo se na SP nego proradio malo kod liverpula i hajde kao najbolji videcemo gde ce biti ove god , jer sada su mu naucili njegove poteze rudiger ga stavio u djepu nije se video uopste , a hazard vredi i vise od 250 mil jer ako neymar cirkuzant vredi toliko onda hazard vredi 350 mil

avatar
Jack Rackham
Thursday, 12.07.2018
21:30

Druze salaha ne mozes da poredis sa Azarom, 3 puta je losiji igrac od Azara

avatar
Robert Bob Paisley
Thursday, 12.07.2018
20:25

Ako je jedan Kutinjo kostao 160 miliona onda mora i Azar makar toliko.

avatar
Adi237
Thursday, 12.07.2018
19:35

To sam citao da bi se cjena kretala otprilike tako..ali budi realan SMS i Lotito traze 150 mil a SMS i Azara nemozes staviti u istu recenicu po pitanju fudbala. Takve su cjene igraca svaki bolji igrac je preko 100 mil.. Sta je nejmar pokazao na prvenstvu samo kako padati i simulirati a kosta 220 mil ako se ne varam. Tako kad pogledas SMs i Nejmara padavicar onda Hazard vredi 150 mil.

avatar
Thursday, 12.07.2018
17:31

Za 15.godina koliko je Roman vlasnik Celzija nikad mu niko nije uzeo kljucnog igraca,e sad Azar je sam rekao zeli da vidi pojacanja to je uslov da potpise novi ugovor,Sari je ozbiljan faktor cak veci nego i sama pojacanja,ako Azar oseti proceni da je to trener koji donosi fudbal/promenu nalik Sitiju i Gvardioli ostace sigurno,on voli Celzi ma koliko god da ga Real trazi.....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.07.2018
16:54

Praviti ce se Don Antonio od blata. Najbolji trener posle Murinja iz prvog mandata na nasoj klupi. Ovo se nije trebalo dogoditi i nebi se ni dogodilo da je klub odma posle osvajanja titule stao iz trenera i doveo mu trazena pojacanja. Sve najbolje u buducnosti care!!!

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 12.07.2018
17:04

Mislim da ovo kod Celzija dosta ima slicnosti kao i kod Reala.Pravi se reorganizacija kluba a prvi potez je vec ucinjen smjenom Kontea bas isto kao i sto je Zidane smjenjen u Realu.Celzi vjerovatno ce dovesti dosta igraca a neku nekolicinu koja vise nije potrebna i ne moze da doprinese napretku kluba ce da proda kao i Real sto ce sigurno da uradi.Da se razumijemo nisam bas ljubitelj reorganizacija jer treba vremena da prodje da nova ekipa sa novim trenerom stasa i zaigra na najacem nivou ali mozda ce i goditi Celziju vece promjene da promjeni napokon stil igre iz defanzivnog u ofanzivni a i da klub malo pocne dovoditi kvalitetnije igrace kao sto je to nekad radio a da se rjesi onih koji nemaju kvalitete za dres Celzija a takvih ima itekako.Ja bi volio da Abramovic ne smjenjuje trenere svake 2 godine volio bi da ako neki trener se pokaze kao Konte sa Titulom u ligi i kupu da se takvom treneru pruzi vise vremena da trenira i vodi tim jer postat cemo smjesno ako na svake 2 godine budemo mjenjali trenere i vrsili velike kadrovske promjene.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 13.07.2018
07:57

da sam je otisao al da nije otisao dobio bi otkaz jer je znao sta mu se sprema ako nema dobrih rezultata u ligi , tako da ih j e nasamario ono pravo otisao kad mu je bilo najbolje i mislim da sprema teren za u juve , videcete ga u januaru na klupi juvea jer mislite da je ronalno onako preso kod juvea kad je mogo u utd ili psg, nego oni sa zidanom prave mesto u juveu

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 12.07.2018
20:10

Zidan je sam otisao nije dobio otkaz

avatar
Coa Legenda
Thursday, 12.07.2018
18:45

Ne znam da li su te obavestili ali Zidan je dao otkaz,nije smenjen :D

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 12.07.2018
17:10
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 12.07.2018
16:53

Sve je to ok ali kada ce Abramovic i klub dovesti nekog trenera i dati mu malo duze vremena da trenira klub pogotovo ako taj isti trener napravi neke uspjehe poput Kontea sa PL i kupom.Red bi bio stvarno da Celzi napravi jaku generaciju sa jakim trenerom i da to malo potraje a ne da svake 2 godine imamo trenerske i kadrovske promjene u klubu.

avatar
Thursday, 12.07.2018
17:33

Brate Celzi je pokazatelj da njima treneri ne znace nista klub jednostavno ima takvu auru,sampijonski mentalitet da treneri se smenjuju kao na traci,a trofeje konstantno osvajaju vece 15.godina....

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 13.07.2018
14:35

To da svakako vise sam za takvu opciju da klub mjenja trenere i vrsi stalne kadrovske promjene nego da kao Arsenal ili neko treci drzimo istog trenera i da se mucimo sa trofejima i da ih ne vidimo decenijama .Ali volio bi recimo da Lampard nekad sjedne na klupu i da vodi Celzi dugi niz godina i da napravi neku vrstu legende od sebe i u trenerskom poslu kao sto je bio i igrac dok je bio u Celziju.Mislim da Lampard bi bio uspjesan kao menadzer jer ima 3 vrlo bitne stavke za trenera Celzija : 1) Inteligentan covjek sto je dokazao na IQ mjerenju,2) Veliki igrac je bio Celzija i jedna od najvecih legendi kluba iako se veliki igraci nisu puno proslavljali kao treneri ali sve je moguce ,3) Imao bi sigurno veliko postovanje kluba, uprave, vlasnika i naravno igraca zbog svog statusa kojeg je stekao noseci plavi dres.Frank Lampard moze biti Celzijev Ferguson samo ako to klub prepozna i ako ga uprava i vlasnik angazuju a ja se nadam da jedan dan i hoce.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.07.2018
20:01

Mislim da ce Lampard da bude prvi na duze staze.

avatar
Thursday, 12.07.2018
16:46

Au kakva je zmijurina Fabregas,kad njega pasivni Navijaci Barselone su mrzeli to sve govori,neka mu neko ode na Tviter gde se udaraju srca,lik ladno udario srece nekom fanu na "yes Conte is gonnnn"....

avatar
jack wilshere
Thursday, 12.07.2018
17:34

Drama, majke mi.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 12.07.2018
16:43

Pa zaradice Celsi dosta love na Azaru ovo leto...

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 12.07.2018
20:34

Zabranjena je prodaja Azara i Kantea. Sa druge strane Kurtoa je slobodan ako zeli.

avatar
Thursday, 12.07.2018
16:42

Raduje me potencijalna prodaja Vilijan, Barsa evo ponudili 53.miliona funti,zanci ima sanse za Leon Bejlija da dodje u Celzi....

avatar
Jack Rackham
Thursday, 12.07.2018
21:33

Vilijan je doktorcina za Bejlija

avatar
Z
Thursday, 12.07.2018
16:32

Aj nek' nam je sa srecom! I ako uspemo da vratimo bar 50% od ulozenog u Drinkvotera....