Komšije Hrvati, ako ovo uradite sa reprezentacijom, svaka čast!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.10.2017.
09:01
Izvor: Sportske.net

Deluje nestvarno, treba proći Grke u baražu, ali ovo bi bio pravi potez.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Reprezentacija Hrvatske već godinama igra mnogo slabije od potencijala koji poseduje. Njihovi igrači su ključ u velikim klubovima, ali podsećaju na Srbiju od pre mnogo godina, ne deluju kao tim.

Kult su izgubili, sada ih čeka baraž, u grupi u kojoj su morali da budu prvi, Island je otišao direktno, Hrvatska će igrati protiv Grčke.

Nimalo lak rival, mučenje sa Čačićem je završeno, ali je Dalić privremeno rešenje. On je dobio meč u Ukrajini, obezbedio baraž, no, u Zagrebu se pominje da će, ako "Vatreni" stignu dužim putem na Mondijal, stići novi selektor.

I to ne bilo ko, već Karlo Anćeloti.

Kako pišu italijanski mediji, ideja je zainteresovala i samog Karleta, on bi naravno imao vremena da upozna tim, mada većinu igrača zna, i vodio bi Hrvate samo na Mondijalu.

To se poklapa sa njegovim tajmingom, naime čvrsto je rešen da ne preuzima klub usred sezone i odbiće sve klupske ponude do leta.

Kada su imena u pitanju Hrvati sa Modrićem, Rakitićem, Perišićem, Brozovićem, Kovačićem da ne nabrajamo dalje, imaju strašnu ekipu, ali na terenu to deluje loše. Mamić i ekipa koja vodi savez su uvereni da bi trener kapaciteta Anćelotija uspeo da sve to složi u celinu. O novcu ne pričaju, mada se veruje da bi za ovaj jednokratni posao, kada je jedan od najpoznatijih trenera na svetu u pitanju bili sposobni da ga plate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Thursday, 19.10.2017
10:59

Sve ok , ali malo je kasno ! Sta bi mogao da uradio Anceloti od novembra do naredno leto , 7-8 meseci ? A ako zeli da ostane duze , to je vec nesto drugo , recimo SP i jos 2 godine do EP ...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
09:20

Slavoljub Muslin neće voditi reprezentaciju Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledeće godine!nn-Telegraf- prenosi da je stručnjaku koji je sa -Orlovima izborio plasman na Mundijal spreman otkaz i da mu je već pronađena i zamena.nnNavodno, selekciju Srbije trebalo bi da preuzme Dragan Stojković Piksi.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
09:18

Inace, znate kad bi ovako nesto nama palo na pamet, oni ce mozda proci (tek) kroz baraz, ali, cisto sumnjam da bismo mi u takvoj grupi bili drugi...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
09:17

Karlo sve vise i vise ponire, a ovakvim potezom bi dotakao i samo dno. Inace, zbog cega su oni MORALI da budu prvi u grupi u kojoj su pored njih bili jos i ukrajina, turska i Island? Finska je nas jednom pobedila u grupi (razvalise nas 3:0- Hipija, Kolka i Forsel), a kod njih je tek peta po snazi, cak i tzv. drzava je prilicno jaca (mozda ne trenutno, ali verujem da ce biti za koju godinu) od Moldavije koja je komicna reprezentacija. Realno, ta grupa je za nasu svemirski brod i bila je jedna od najtezih u ovim kvalifikacijama ako ne i najteza, mozda je samo grupa A bila teza.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 19.10.2017
15:14

karlo bi dotakao dno ako bi preuzeo ovaj sadasnji milan

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
15:36

Ne nego kad bi upoznao tebe.

avatar
Dragan Red Devil
Thursday, 19.10.2017
09:09

Svaka cast. Nema sta