Kompjuter otpisao Junajted, evo kako će završiti sezona?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.05.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Ostala su još dva kola do kraja, evo ko će u Ligu šampiona.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Nakon 36 kola situacija je sledeća, Liverpul i Siti će se do kraja trkati za titulu, daleko su ispred trećeplasiranog Totenhema, koji nakon neočekivanog poraza od Vest Hema ima 70 bodova na dva kola do kraja.

Sparsi su treći sa dva boda više od Čelsija (68), dok su "Plavci" zahvaljujući remiju sa Junajtedom dva boda ispred Arsenala i tri ispred "Đavola".

Čelsi se za vikend sastaje sa Votfordom, dok u poslednjem kolu gostuju Lesteru, Arsenal dočekuje Brajton, pa potom za kraj igra na "Tarf Muru" protiv Barnlija, dok Junajted gostuje prežaljenom Hadersfildu i čeka Kardif u poslednjem kolu, u kojem bi i "Plave ptice" već mogle da znaju svoju sudbinu.

Englezi su ubacili sve parametre u "superkompjuter", koji je izašao sa sledećim rezultatima.

Čelsi ima 73% šanse da završi sezonu kao četvrti, sledi Arsenal sa 26%, dok Junajted ima svega šest odsto šansi da se domogne Lige šampiona.

Što se tiče Čelsija i Arsenala, oni imaju priliku i da se preko Lige Evrope domognu Lige šampiona, pošto igraju u polufinalu takmičenja.

"Plavci" za finale igraju sa Ajntrahtom iz Frankfurta, dok će se Arsenal boriti sa Valensijom.

Čelsi ima 39% šanse da se domogne trofeja, dok se Arsenalu daje 21% šanse da se preko LE domogne LŠ.

Bilo kako bilo, Mančester je u velikom problemu, sva je prilika da neće igrati dogodine u Ligi šampiona, što bi moglo da utiče i na letnji prelazni rok na "Old Trafordu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 02.05.2019
14:41

Zar nije taj isti kompjuter neki rekao da ce Arsenal i Junajted biti iznad Celzija odnosno da Celzi nece uci u Ligu prvaka i da ce zavrsiti sezonu kao 6 sto vidimo da ipak nije tacno jer Celzi trenutno ima najbolje izglede da uzme 4 mjesto i mjesto u Ligi prvaka .

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 01.05.2019
12:59

Do pre dve nedelje ovaj isti super kompjuter je arsenala i junajteda stavljao u top 4 , to mu dodje ovaj kompjuter kako vetar duva.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
11:34
avatar
The Red Army
Wednesday, 01.05.2019
23:42

Superkompjuter

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 02.05.2019
21:34

105% bolji od ostalih:-D