Kompani u problemu, Brisel se okrenuo protiv svog "boga"!

Autor: Stefan Matić
sreda 21.08.2019.
23:42
Izvor: Sportske.net

Belgijanac ne briljira u svom novom pozivu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Trofejni Vensan Kompani se povukao prošle godine iz svog Mančester Sitija, vratio se u svoj Anderleht gde je preuzeo novu ulogu. Tridesettrogodišnji štoper se primio igrač/trener funkcije, ali nije krenulo najbolje.

Belgijanac je nasledio tim koji je prvi put posle 56 godina nije uspeo da se kvalifikuje za evropska takmičenja. Povratak svog nekadašnjeg đaka briselski mediji su prokomentarisali kao dolazak Gvardiole na belgijanski način. Kompani se ne libi da kaže da mu Katalonac uzor, čak se i kalio u Sitiju kada je preuzeo mladu žensku selekciju tima "građana".

Međutim, posao u Briselu nije dobro pošao. Kompanijev Anderleht je osvojio samo dva boda u prvih četiri kola, ovo je najgori start kluba u zadnjih 21 godina. Belgijanac je promenio dve postave ne bi li našao pravu formulu, do sada je sam Kompani nastupio na svakoj utakmici. Drugi problem je neefikasnost, tek se očekuje da slegnu nova pojačanja.

Nasri

Kompani jeste na svoje ime doveo Samira Nasrija i Nasera Čadlija, videćemo da li ga nekadašnji saigrači iz kluba i reprezentacije mogu spasiti u nastavku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke