Kompani ne može bez igrača Junajteda

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.09.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Kapiten Mančester sitija brutalno iskren.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Možda su veliki rivali kada su u svojim klupskim bojama, ali dok  igraju za reprezentaciju, oni se izuzetno cene i imaju zajednički cilj, a to je da reprezentacija Belgije ostvaruje pobede i nadaju se da će uskoro osvojiti neki trofej, jer zaista ova njihova generacija to zaslužuje.

Kompani je dao izjavu nakon pobede protiv Islanda od 0:3, a kao jednog od najbitnijih igrača ove reprezentacije on je istakao napadača, Romelua Lukakua.

Lukaku je stvarno izuzetno bitan šraf u ovom timu, iako bi mnogi odmah pomislili na Edena Azara ili Kevina De Brujnea, ali Lukaku je još jednom pokazao da je nezamenljiv u ovom timu. Naime, on je postigao dva gola protiv Islanda i bio direktno zaslužan za penal koji je Azar pretvorio u gol, jer je faul bio nad njim.

"Ukoliko bi Romelu odlučio da napusti reprezentaciju nakon Eura 2020, ja bih ga lično doveo iz Mančestera do Brisela i naterao bih ga da promeni odluku", toliko je daleko otišao Kompani kako bi objasnio koliko je Lukaku vredan i koliko znači ovom timu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.09.2018
23:15

Lukaku 99% golova koje daje su ziceri sa 2 do 5 metara koje mu namestaju saigraci. Ako tim igra lose on je igrac manje na terenu. U Belgiji i Bacuaji daje gol kad god udje. A Azar na poslednje 27 utakmice 14 golova i 14 asistencija za Belgiju. Jasno je ko je tu glavni.

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 13.09.2018
01:05

Da igra za Celzi onda bi bio majstor koji je najzasluzniji za sve golove Belgije

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 13.09.2018
18:59

A Morata je bolji ?