Kompani morao da "bocne" Junajted čak i na proslavi!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 22.08.2018.
20:41
Izvor: Sportske.net

Kapiten Mančester sitija dao odgovor koji se neće svideti navijačima Junajteda.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Plavi deo Mnačestera danas slavi, kapiten Sitija slavi, a imaju i razloga za to. Belgijanac je na ovaj dan, pre tačno deset godina potpisao za "Građane". Niko nije bio ni svestan kakvog igrača je dobio Siti, ali zato deset godina kasnije, nema tog navijača koji neće sa osmehom na licu govoriti o ovoj legendi kluba.

Kompani je stigao iz Hamburgera za samo 6 miliona funti, a u Sitiju je odigrao 335 utakmica, a neke od njih su zaista istorijske, poput one na "Old Trafordu", kada je glavom postigao jedini gol za pobedu svog tima od 1:0, a to je verovatno bio prelomni trenutak u Sitijevoj šampionskoj sezoni 2011/12.

kompani

Kapiten je imao mnogo lepih trenutaka sa ovim klubom, podigao je dosta bitnih trofeja, ali nekako uvek sa osmehom voli da provocira crveni deo Mančestera, pogotovo kada se uzme u obzir da mu žena navija za Junajted.

Kako Kompani kaže, u njegovoj porodici je uvek zanimljivo kada je derbi na programu.

"Volim derbi zbog rivalstva. Mnogi osećaju mržnju prema drugom klubu, ali ja nisam takav, ja samo imam osećaj da želim da pobedim tu utakmicu više nego bilo ko drugi. Junajtedovi navijači u mojoj porodici ne žele da ja dobijem derbi, ali ja isto tako ne želim da dozvolim da oni pobede."

"Mi smo svi isti. Pričamo isto, ponašamo se na identičan način, ali neke priče imaju mnogo više nelogičnosti od drugih, a ljudi koji to pričaju obično nose crvenu majicu", rekao je kapiten Mančester sitija.

Možda Kompani danas slavi svoj jubilej, ali nije mogao da propusti trenutak da "bocne" gradskog rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 22.08.2018
20:56

Dzoni Evans ima vise titula od njega.

avatar
MCCityzens
Wednesday, 22.08.2018
22:34

Hahahaha jel ti sad lakse? 😂😂😂😂😂

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 23.08.2018
17:41

Kad je united zadnji put osvojio PL?

avatar
Wednesday, 22.08.2018
20:48

Stvarno ne mogu da verujem da sam nekad kao dete navijao za te propalitete Junajted.

avatar
Wednesday, 22.08.2018
20:46

Kazem ja Junajted je postao sprdnja u gradu Mancesteru,tamo je Siti bukvalno Barselona a ovi drugi postali Espanjol,tuzna sudbina kad sa vrha Nebodera zavrsis u podrumu kao Junajted.

avatar
Nindza_Kornjača
Wednesday, 22.08.2018
23:49

City ima Gvardiolu a United Murinja.Murinjo nikad nije pobedio Gvardiolu.Ne bi me cudilo da City postane nova Barselona.