Kome treba more? Englezi spremaju letnji fudbalski blokbaster, ovo je raspored, sedam ludih nedelja uz TV!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.05.2020.
09:24
Izvor: Sportske.net

Danas je sastanak, ali su iz medija, odnosno televizija koje prenose mečeve procurili planovi. Ovo će biti zaista neviđeno...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Iako će danas biti održan novi sastanak klubova PL i još nije poznat scenario, engleski mediji tvrde da imaju kompletan plan, i to zahvaljujući informacijama iz medija.

Naime, procurilo je iz BBC da nas čeka dva meseca engleskog fudbala, 92 preostale utakmice u šampionatu, plus FA kup.

Ovo će do sada biti neviđeno, pravi blokbaster od fudbala. Utakmice će se igrati petkom, subotom i nedeljom, a videćemo i četiri vanredna kola.

Uz to, čeka nas još sedam mečeva od četvrtfinala FA kupa, a ovih sedam nedelja fudbala, značiće kraj sezone do početka avgusta, s tim što će završnica biti 8. avgusta, finale kupa na Vembliju.

"Projekat Restart" bi trebalo da dobije zeleno svetlo, iako se niže rangirani klubovi, odnosno oni koji su u borbi za opstanak bune, ne žele da igraju na neutralnim terenima, u stvari pokušavaju da se izbore da sezona bude prekinuta, niko ne ispadne, a liga ima 22 kluba u sledećem šampionatu.

Ali, oni su u manjini, videćemo šta će biti odlučeno, hoće li rok opet biti produžen, mada nema više vremena, najkasnije bi šampionat trebalo da bude nastavljen za mesec dana, kako bi bio priveden kraju.

Baner live stream


U igri je veliki novac i mada će se igrati pred praznim tribinama i na neutralnim stadionima uz strogo poštovanje zdravstvenih mera, jednostavno bez novca od TV prava, čitav fudbalski sistem u Engleskoj će se urušiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING (return)
Monday, 11.05.2020
11:15

Bez dozvole da svaki klub igra na svom stadionu, sezona propada u najavi niko nece pristati na neutralna teren zato sto nije fer, recimo Old Traford je navodno 1 od 10.stadiona na kojim bi se igralo, dok je Bridz zatvoren, zasto bi Celzi pristao na to kad je Junajted automatski favorit za TOp 4 u tim uslovima...