Kolman: "Ožiljak postoji, ali ne želimo osvetu"

Autor: Beta Beta
petak 11.11.2016.
18:05
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je danas da od svojih igrača neće tražiti osvetu za poraze koje je Srbija nanela "Zmajevima" u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Beta/David Davies/PA via AP
Beta/David Davies/PA via AP

Povezane vesti

Srbija je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. pobedila Vels 6:1 kod kuće i 3:0 u gostima, ali je propustila taj turnir, a onda imala i katastrofalne kvalifikacije za EP, u kojima je Vels blistao.

"Orlovi" su u prva tri kola kvalifikacija osvojili sedam bodova od mogućih devet, dok je Vels osvojio pet.

"Znamo koliko je ovo važno. Imamo još sedam utakmica i ne možemo propuštati prilike da napravimo korak napred. Ako pobedimo, nismo se plasirali; ako izgubimo, nismo ispali iz kvalifikacija. Ali, moramo da pošaljemo poruku, jer nećemo igrati do Božića. Oni su poslednja ekipa koja nas je dobila kod kuće u kvalifikacijama", rekao je Kolman novinarima u Kardifu, a preneli su britanski mediji.

Selektor Velsa je kazao da su se stvari promenile u odnosu na 2013. godinu.

"Mi smo sada drugačiji tim, ali su i oni. To jeste ožiljak i on ne može da nestane, ali neću govoriti igračima da igraju da bi se svetili. Nema toga više. Itekako smo se iskupili navijačima posle toga i ostavili smo te poraze iza sebe", rekao je Kolman.

Selektor je objavio i da je Aron Remzi spreman da igra i da će biti u startnoj postavi protiv Srbije.

Ovaj vezni fudbaler se tek nedavno oporavio od povrede tetive koju j dobio u prvom kolu Premijer lige. On je pauzirao skoro tri meseca, posle čega je odigrao samo 113 minuta za svoj klub Arsenal.

"Spreman je i deluje sjajno. Nije mnogo igrao za Arsenal, ali će, naravno, biti u prvom timu u utakmici koja nas čeka. Igraće koliko bude mogao da izdrži, a ne znamo koliko je to, ali znamo da je on, uopšteno gledano, jedan od najspremnijih igrača u fudbalu. Videćemo gde se trenutno nalazi, ali će početi utakmicu", rekao je Kolman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 11.11.2016
20:59

treba im sto pre dati gol ,jer posle primljenog gola obicno igraju lose i tu losu igru treba iskoristiti i ne dozvoliti im da disu,naravno ovde je svaki scenario moguc