Koliko su ovoga bili željni Ikardi i Dibala!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.11.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

Dve argentinske zvezde otvorile noćas konto!

EPA-EFE/Pachy Reynoso
EPA-EFE/Pachy Reynoso

Povezane vesti

Argentinci su i u drugom prijateljskom meču savladali Meksiko, igralo se u Mendozi, a golova uvek željni Maurito Ikardi je pogodio mrežu već posle dva minuta. Trenutak koji će pamtiti, njegov prvenac za "Gaučose".

U finišu, brza kontra domaćina, Simeone je poslužio Dibalu koji postavlja konačnih 2:0, isti rezultat kao u Kordobi za vikend. Meksiko je imao više loptu u posedu, ali je Argentina zasluženo slavila.

Pod novim selektorom Skalonijem, Argentina je dobila četiri meča, ima remi i poraz od Brazila u kome su primili jedini gol.

U ostalim utakmicama noćas, Čile je dobio Honduras sa 4:1, iskupio se za neuspeh protiv Kostarike, i dva puta Vidal, Sanćez i Kastiljo sa penala su bili strelci za "La Rohu".

Kostarika je nastavila da deli lekcije po Južnoj Americi, dobili su Peru, odlučio je Žoel Kempbel u finišu sa bele tačke.

Ener Valensija je doneo pobedu Ekvadoru protiv Paname...

Argentina - Meksiko 2:0
Čile - Honduras 4:1
Peru - Kostarika 2:3
Panama - Ekvador 1:2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ccedo
Wednesday, 21.11.2018
12:06

Argentina ima najjaci napad od svih reprezentacija,E sad kakvi su bili problemi u svlacionici pa ovakva dva vrsna napadaca ili su bili na klupi ili nisu ni pozvani to vec nzm :)

avatar
conecorleone
Wednesday, 21.11.2018
18:16

Znam ja da ti kazem razlog ali se plasim da ce nas harisa cuti :D

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 21.11.2018
11:14

Vremenom ce biti bolji bez Mesija iz prostog razloga sto on ne trci! Nije ovo 1980 godina,pa da znas sa loptom,pa se ne moras umarati,moras istrcati svojih 10km,ako zelis da budes koristan ekipi!