Koliko samo znači podrška - Luka Milivojević objasnio!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.01.2018.
14:23
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac koji igra odlično u Kristal palasu, Luka Milivojević, rekao je da mu je bilo poprilično teško kada je promašio kazneni udarac protiv Mančester sitija.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Luka Milivojević je bio tragičar u meču protiv Mančester sitija, a mogao je da bude junak da je pogodio penal u nadoknadi vremena, bila bi to pobeda za ekipu Kristal palasa, najveća u ovoj sezoni.

"Bilo mi je veoma teško, da budem iskren. Nisam mogao lako da zaspim. Bez izgovora, nisam se dobro osećao", rekao je Luka.

Ipak, Kragujevčanin je postao junak utakmice protiv Sautemptona, postigao je pobedonosni gol desetak minuta pre kraja sjajnim udarcem.

"Svi su mi dali podršku, moram da im se zahvalim. Niko ništa negativno nije rekao. Dao sam pet penala zaredom, promašio sam samo zato što sam promenio odluku u poslednjoj sekundi. Nisam osećao veliki pritisak.

Moram da zahvalim i navijačima koji su skandirali moje ime nakon promašenog penala", rekao je Luka Milivojević.

Palas je u dobroj formi, Luka se nada opstanku bez velikih problema.

"Dva poraza u poslednjih 14 mečeva, a pored toga nismo zaslužili poraz od Totenhema. Treniramo vredno i pokušavamo da se poboljšamo i dana u dan. U dobroj smo formi, imamo dobru organizaciju i moramo da nastavimo ovako", rekao je Milivojević.

Šta bi bilo u Srbiji da fudbaler promaši penal za pobedu? Ranije je bilo i pretnji smrću zbog toga...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke