Koliko konfuzije, ipak se igra na Kamp nou, ali u nezapamćenim okolnostima?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.10.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

Šta se ovo dešava?!

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Oko 15.00 stigla je informacija da će meč Barselona - Las Palmas bitiodložena, ali sada je navodno La Liga odbila tu mogućnost, kaoi gostujući tim koji je izveo igrače na zagrevanje na praznomstadionu Kamp nou!

Navodno, zvanična grupa navijača Barselone putem mejla je najavila da će prekinuti meč, najviše zbog činjenice da su gosti spremili dresove sa španskom zastavom na grudima u kakvim nisu nikada do sada igrali.

Sada svi mediji prenose da će se meč najverovatnije igrati pred praznim tribinama, a Barsa je posle duže vremena i bez ikakvog obaveštenja, objavila samo sastav tima.

Prema poslednjim informacijama, igrači su zahteveli od kluba da tim ne ispašta i da izađu na teren da igraju, ali pred praznim tribinama kako bi se izbegkli eventualni neredi.

Zvaničnih potvrda još uvek nema, ali Ter-Štegen je izašao na zagrevanje, kao i gostujući igrači i sudije, meč bi trebalo da počne u 16.15.

Pratite sa nama dalja dešavanja, ko zna da li će doći do novog preokreta ili nereda, pošto ispred stadiona stoji na desetine hiljada navijača.

Inače, pored terena se pojavio i baner na kom piše "demokratija", što verovatno aludira da se ljudima omogući da izađu na izbore i da glasaju, a možda bi i zbog toga La Liga mogla da kazni Barselonu.

Barselona je u 15.50 tek objavila da će se meč igrati pred praznim tribinama, što je bilo prvo bilo kakvo saopštenje od strane kluba tokom čitavog popodneva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 01.10.2017
16:26

sto god da se desi u Katalanoiji zelim im samo da to civilizirano rijese i bez zveckanja oruzja jer bojim se opet takvog scenarija a Barcelonu kao klub ne mogu i ne smiju kaznjavati zbog toga

avatar
Rise up
Sunday, 01.10.2017
15:48

Nek se igra pred praznim tribinama.Jeste da nije posteno prema nekom ko je kupio kartu ali ne treba klub da ispasta.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 01.10.2017
19:59

Klub je izabrao stranu i zato je hteo postp poto da se ne igra mec da bi se pokazalo da vlada vanredno stanje ali mu drzava nije dozvolila pa je moralo da se igra.Barsa se ukljucila u politiku ali ne znam sa kim ce igrati u Kataloniji

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 01.10.2017
15:46

Zvezda i Partizan svaku drugu igraju pred praznim tribinama pa nikog nije briga. Sami su krivi sto su podrzavali separatiste.

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 01.10.2017
15:49

Katalonski političari podržavaju i Kosovo, ali to zaljubljenicima u Barsu nije bitno.

avatar
Rulermaster
Sunday, 01.10.2017
17:07

Sta hoces time da kazes? Da za Barsu ne treba navijati jer tako izdajemo nekoga?

avatar
dock
Sunday, 01.10.2017
16:43

Koja je razlika u tome da li podrzavas jedne ili druge? Koja je razlika da li si za Ruse ili Amere, Zvezdu ili Partizan, Real ili Barsu, Android ili Ajfon, Mesi ili Ronaldo...? Tu nema razlike. Ali ima jedna velika stvar koja je zajednicka svemu tome, ostrascen si i ne razmisljas svojom glavom, nisi svoj i slobodan covek vec pripadnik krda.

avatar
theDarkKnightRises
Sunday, 01.10.2017
16:21

Ja podrzavam kataloniju...A poredjivati Kosovo sa kataloniju je smesno posto oni su pred 200 godina bili nezavisna drzava dok Kosovo je uvek bilo u sastavu srbije