Koliko je stalo Interu i Juventusu? Direktori zarađuju više od Škrinjara i Aleksa Sandra!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.10.2018.
11:12
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je funkcija više cenjena, pogotovo nakon svega što se izdešavalo...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Pisali smo jutros, nakon što krajem oktobra bude raskinuo ugovor sa Juventusom, Bepe Marota će po svemu sudeći preći u Inter.

On je razgovarao sa kineskim gazdama, ima još ponuda, čak se piše i o Real Madridu, ali je iskusni direktor koji je dugo radio u Đenovi i onda napravio čudo u Juventusu ipak motivisan da ostane kući.

Kako je rekao poznati novinar Skonćerti, Marota je ceo život proveo na severu Italije i želi da tu i ostane.

Zbog toga je pred odlaskom u Inter, a motivisan je i visokom platom, naime, mediji pišu da mu je Inter ponudio primanja od tri miliona godišnje. To znači da bi zarađivao više od recimo Milana Škrinjara koji je jedan od najtraženijih štopera na svetu.



U Juventusu je Marota imao platu od 2.6 miliona, i to nakon povišice pre dve godine, pre toga je imao znatno manja primanja.

Sada bi u Interu dobio i povećanje, ali će i Juventus Marotinog naslednika plaćati basnoslovno.

Oni ništa ne prepuštaju slučaju jer Fabija Paratićija žele i Junajted i Totenhem. Anjeli je juče rekao da nema šanse da Marotina desna ruka koja sada preuzima vodeću ulogu u sportskom sektoru uz Nedveda napusti klub i prvi korak je plata. Naime, on je do sada primao oko 800 000 evra, sada će mu sa bonusima plata biti veća od 3 miliona.

Dakle, on će primati više od Aleksa Sandra za koga je Juve recimo odbio ponude Čelsija i PSŽ od oko 50 miliona evra...

Očigledno, direktor vredi više od defanzivca...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 03.10.2018
11:50

..Škrinjar pregovara sa Interom o novom ugovoru koji ce ovaj put ići ladno na 3.5 il 4 miliona

avatar
Japanac
Wednesday, 03.10.2018
14:34

Vredi on svaki euro

avatar
No rules
Wednesday, 03.10.2018
11:49

Interu je potreban svoj novi stadion, ne treba ti strucnjak za taj savet, imamo najvise navijaca godinama i tek bi sa novim objektom dobili na euforiji i samopouzdanju. Marota je dobrodosao, vlasnici imaju zdrav projekat, trofejan klub i tradiciju-sve uslove da budemo u svetskom vrhu. Forza!

avatar
The_Matrix
Wednesday, 03.10.2018
12:36

Inter se u pregovorima od pre 2 godine odlucio da ostane na Meaci. Milan je pripremio parcelu i sve ostalo za izgradnju svog stadiona cime bi Meaca ostala prazna. Grad je ponudio, Inter prihvatio i to je scenario...kada ce se realizovati niko ne zna, ali stadion nije prioritet

avatar
No rules
Wednesday, 03.10.2018
23:03

Inter i Milan imaju 'dzentlmenski' sporazum oko Meace. Naime, kada prvi od dva kluba zapocne projekat novog stadiona, drugi ce imati obavezu da otkupi sadasnji stadion i prilagodi ga svojim potrebama. Milan je prvi krenuo sa projektom, ali se nista konkretno ne radi, tako da porodica Zang sada razmislja o izgradnji.. pozz

avatar
Capitano
Wednesday, 03.10.2018
14:10

Pre par godina sam naiso na podatak da Inter i Milan placaju gradu rentu od po 3.5 miliona godisnje da bi igrali na Meaci. Sada je ta suma sigurno veca. Ja jesam za izgradnju novog modernijeg stadiona, ali ako Milan napusti Meacu mozda ne bi bilo lose da pokusaju da otkupe stadion od grada. Uloze i renoviraju, mozda malo smanje kapacitet, ali unaprede po modernim standardima.

avatar
MottiYazata
Wednesday, 03.10.2018
12:36

Maksimalno se slazem za stadion, dosta smo ga delili. I jednima i drugima bi bilo mnogo lakse da svako igra na svom stadionu, prvenstveno zbog terena, a finansije da ni ne pominjem. Ako Marota dodje, to mora da vam bude prioritet.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 03.10.2018
11:45

Njega tko god dovede nece se pokajati sjajan operativac u klubu!

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 03.10.2018
11:45

U gradu Djenovi da, ali, u klubu Sampdoriji.

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 03.10.2018
11:22

Pa tako i treba da bude,posebno kada se radi o osobi koja svoj posao vrhunski obavlja. Tipa,Juve ce na Sandru zaraditi 50m i to je to,dok ce uz pomoc direktora,dovesti 10 takvih igraca i na svima njima zaraditi.

avatar
Amalainter
Wednesday, 03.10.2018
15:49

Da..kao da Juventus nije imao promasaja..na svima su zaradili..😂😂
Ali da dobro radi-istina

avatar
Amalainter
Friday, 05.10.2018
08:50

To sam i rekao..U juventusu odlicno rade posao ali su znali i da pogrese...Gde ima para to se ne primeti..dok Inter kupio Marija za 40ak miliona i to im bio mac iznad glave..sta je u danasnje vreme 40 miliona???Ali kada se nema..puno...

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 03.10.2018
20:58

Juventus je od tuzenog drugoligasa,dogurao do statusa eto da kazem Barselone,a u ligi 8 vezanih titula,novi stadion,nikada vece zarade,pa de ces vise od toga? :D Takodje,tom Sandru moze pasti cena sa 50 na 10 za jednu sezonu,dok tim ljudima,ne moze nestati pamet.