Koliko je puta VAR "pogurao" Real posle prekida sezone?

Autor: Milovan Longinov
subota 04.07.2020.
12:49
Izvor: Sportske.net

Uvek aktuelna tema.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Real Madrid je na pragu titule, tek treće od 2008. godine, i Zidanove druge posle sezone 2016/17.

Ipak, u Kataloniji pokušavaju da omalovaže ovaj uspeh Madriđana i pišu o pomoći sudija, odnosno iz VAR sobe.

Istina ili ne, činjenica je da je na pet od šest utakmica u nastavku sezone, posle pauze, VAR svojim odlukama "svirao" u korist Madriđana.

Setimo se utakmice sa Eibarom, kada je kod prvog gola Benzema bio na ivici ofsajda, potom je Francuz bio u centru pažnje i zbog igranja rukom u San Sebastijanu, a isti meč protiv Real Sosijedada ostao je upamćen i po poništenom golu Adnana Januzaja.

Protiv Valensije, Rodrigo je postigao gol za 0:1, ali je on poništen zbog prethodnog ofsajda Maksija Gomeza. Protiv Majorke je Karvahal napravio čist faul u akciji iz koje je Real poveo, dok je na poslednjem meču sa Hetafeom desni bek Reala po mišljenju mnogih u Kataloniji napravio penal, koji nije sviran. Kasnije na tom meču upravo je Karvahal iznudio penal za pobedu Reala.

baner

Jedini meč na kom VAR nije intervenisao u korist Reala bilo je gostovanje Espanjolu, zaključuju Katalonci.ć

Na to, treba dodati i sledeći podatak o faulovima i žutim kartonima Đerara Pikea i Serhija Ramosa.

Pike je do sada zaradio čak 14 žutih kartona za samo 30 napravljenih prekršaja, dok je od tih 14, četiri dobio zbog protesta kod glavnog arbitra.

S druge strane, Serhio Ramos je napravio čak 46 prekršaja i zaradio "samo" osam žutih kartona, dok kapiten Reala nije dobio NIJEDNU javnu opomenu zbog dugačkog jezika, a nije da ga nije koristio.

Sve u svemu, Real će osvojiti titulu, i to će se pamtiti. Razlika je u tome što će neki pamtiti samo trofej, a drugi će debatovati o regularnosti.

Toga je bilo i uvek će biti, sami procenite da li je zasluženo ili ne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TheAbysswalker
Sunday, 05.07.2020
00:19

Koliko je vesti o realu i varu objavio ovaj ,,sportski novinar'' od nastavka prvenstva 20, koliko je trebalo da objavi? Jednu protiv sosijedada onaj ofsajd sto im je sviran.

avatar
Badr Hari
Saturday, 04.07.2020
22:50

Ovo je ipak dno dna Reala, tima koji je opljačkao apsolutno sve trofeje koje su stavili u svoje vitrine u poslednjih 10 godina, osim onog jednog osvojenog na tzv. SP za klubove. Nisu smeli ni da pokušaju da se bore za titulu protiv nikada gore Barse, pa čak ni da pljačkaju svaku drugu utakmicu, nego su morali da opljačkaju sve utakmice osim te jedne protiv njihovih prijatelja Espanjola koji su im se tradicionalno sklonili sa terena. I to je jedini način na koji Real može do trofeja. Bruka i sramota...

avatar
Mirjevac
Saturday, 04.07.2020
21:54

Dosad, bar milion puta, mislim i na sudije! Da realu nisu sudije o skoro nista nebi osvojio, i ovako nista nije osvojio, vec je sve kupio preko sudija cak i sudije je kupiio i ceo FSS, fudbalski savez spanije je kupio!

avatar
Bádr Hari
Saturday, 04.07.2020
17:59

pa zna se ko ce debatovati o regularnosti. ja sa svojih brojnih profila i moji drugari andres,stefmajster i boixos nois. :D

avatar
Misosesic
Saturday, 04.07.2020
15:54

Klasični pritisak Barse na sudije da se sudi na štetu Reala.Kako se o ovakvim stvarima nije pisalo prošle godine kad je Barsa imala 10 bodova prednosti?A svake godine se mogu pisati ovakvi naslovi i za Real i za Barsu.

avatar
Mirjevac
Saturday, 04.07.2020
15:44

Var i sudije ce realu da osvoje titulu u LaLigi, ako je real isvoji! To se vidi iz aviona i u celom svetu ljudi vide, da spanske sudije u vecini iz Madrida navijaju za Real i za Atletiko, manje za Stletiko vise za Real, to svi znaju i svi vide, da Real kupuje trofeje ne osvaja ih!

avatar
GoHardV3
Saturday, 04.07.2020
15:44

Imam ja jedno pitanje, zasto lomljenje noge u 16 na camp nou Varana nije penal? Zasto bukvalno skidanje dresa Varana od strane kepeca Albe u 16 nije penal u istom tom prvom el klasiku? VAR nije pogurao, VAR je doneo ispravne odluke, nema vise Mesijevih 173 neregularna gola(proverena informacija) kao u predhodnim sezonama :D To najvise boli, ne moze vise Alba da zapne o travu i da se svira penal, a sledeci put kad Barselona uputi koji sut i predje centar na el klasiku nek prica o tituli :D

avatar
Nemanjici
Saturday, 04.07.2020
14:30
avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 04.07.2020
14:28

Sudije uvek pomazu za slabijeg maloga realceta

avatar
Old sport 85’
Saturday, 04.07.2020
13:59

Najpošteniji klub na svetu..najpošteniji predsednik..prepodobni Perez.. sve titule pošteno osvojene, pogotovo ove evropske..izbori za najboljeg igraca..takodje fer i korektno..sve u fulu.

avatar
Don Carlo
Saturday, 04.07.2020
13:52

a koliko je puta pogurao barselonu, o tome ni rijeci, a da, to je normalno postalo

avatar
Wolverine
Saturday, 04.07.2020
13:46

Najjednostavnije je da stvari postavimo ovako: Real nikad u istoriji nije osvojio nijedan trofej pošteno i zato što je imao kvalitetnu ekipu, dok su svi ostali klubovi osvajali trofeje zbog izuzetne igre i kvaliteta. I da, ovaj članak je prebrzo proglasio šampiona. Ima tu još da se igra.

avatar
Mad Max
Saturday, 04.07.2020
13:23

Тенденциозно, да не кажем навијачки. Кампањски пишете на ову тему, покушавајући притом да оспорите заслужену титулу Реала. Колико је само судијских одлука одн. грешака било у корист Барселоне, нигде о томе није серијски писано нити третирано на овај начин. Постајете као новинари једног спортског канала, фрустирани навијачи Барселоне. Губите кредибилитет, жалосно је у шта се претвара овај портал који пратим од оснивања. Надам се да ћете објавити овај коментар и омогућити људима брже објаве, јер је полемички дух био заштитни знак ове странице. Некада.

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 04.07.2020
13:04

Ali zato, ako se Barsa dovede u red može da osvoji LŠ, a ovi neće nikako

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 04.07.2020
13:03

Lopurde su i jedni i drugi ali ovi separatisti su krs pa njihove kradje su daleko vece, o evropi i sakacenju celsija, psg, milana, arsenala, junajteda i ostalih i da ne govorim

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 04.07.2020
13:01

Bolje neka pociste svoje dvoriste i neka shvate da su doveli vrhunske igrace koji su dominirali u orethodnim klubovima a kod njih ih nema ni na mapi. Ajde da jedan igrac ne ispuni ocekivanja, ali 3 za redom su svakako posledica loseg funkcionisanja kluba.

avatar
Младен Глишовић
Saturday, 04.07.2020
12:57

Da je var radio posao kako treba protiv barselone, real bi lagano ugurao 5 golova, a mozda i vise

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 04.07.2020
12:51

real juventus i zvezda su nacisti