Koliko će Lautarova "žuta minuta" koštati Inter?

Autor: Stefan Matić
nedelja 26.01.2020.
16:45
Izvor: Sportske.net

Argentinac izgubio živce u poslednjim minutima.

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Inter je vezao treći remi zaredom u Seriji A.

Posle Atalante i Lećea i meč sa Kaljarijem se završio rezultatom 1:1, iako su goste sa Sardinije ubedljivo savladali sa 4:1 samo desetak dana ranije u kupu Italije.

Završnicu meča je prošla u znaku Lautara Martineza.

Argentinac je pogubio konce posle duela sa igrače Kaljarija, zbog svog protesta je dobio drugi žuti karton, ali je onda napadač "neroazura" nasrnuo na sudiju a potom i besno napustio teren gde je pokazao i boksersko umeće.

"Desetka" Intera sigurno propušta meč sa Fiorentinom kroz tri dana u četvrtfinalu kupa Italije, a onda i verovatno meč u Udinama.

Pitanje je da li će biti na terenu protiv Milana u derbiju Madonine za dve nedelje, sigurno da će čelnici disciplinske komisije Serije A dobro razmotriti ovaj incident koji možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Monday, 27.01.2020
14:09

Cek, za sta je dobio drugi zuti, sto je vikao ma sudiju jer nije dobio faul? Onda je stvarno ispao glup, ostavio ekipu na cedilu.

avatar
The_Matrix
Sunday, 26.01.2020
19:55

Tokom ceog meca igraci Kaljarija su udarali i sluzili ss prljavim stvarima. Cist penal nad Jangom i na kraju je pukao. Mlad je i temperamentan, ali samoje odmogao sebi i Interu, a na tome se i radilo tokom ovog meca. Najgore od svega sto sin doticnog "sudije" slavi javno crveni karton

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 26.01.2020
18:14

Mnogo dobar igrac, zna znanje ali se vidi da je prgav i bezobrazan, tipicno Juzno Americki. Kvalitet je tu, samo malo da se spusti na zemlju, malo je poleteo, mada treba imati takvog igraca u timu, vrv je vraca na derbi s Milanom.

avatar
Vlada1927
Sunday, 26.01.2020
18:09

U zadnjih nekoliko godina u Italiji nije igrao veći padavičar, to se ne odnosi na fudbalske kvalitete, al čim ga neko pipne on je
na zemlji...

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 26.01.2020
17:49

Ma daj...Gde je to nasrnuo na sudiju?