Koliko će Juve koštati pobeda protiv Valensije?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.09.2018.
23:41
Izvor: Sportske.net

Koliko će Kedira i Daglas Kosta biti van terena?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je sinoć gostovao Valensiji i ostvarili su pobedu od 2:0, ali je ona ostala u drugom planu, nakon crvenog kartona Kristijana Ronalda i brojnih povreda.

Ronaldo je dobio crveni karton u 29. minutu, a još uvek se ne zna koliko će biti van terena kada je Liga šampiona u pitanju, pretpostavlja se da bi mogao da propusti Jang Bojs i Junajted, ali mnogi veruju i da bi kazna mogla da mu bude ukinuta jer je "nezasluženo" dobio isključenje.

Druga dva problema su povrede Daglasa Koste i Kedire.

Kedira je teren napustio u 23. minutu, a nakon detaljnih ispitivanja, ustanovljeno je da je Nemac zadobio povredu zbog koje će biti van terena 3 nedelje, pa tako neće biti u mogućnosti da nastupi protiv Napolija 29. septembra, što je trenutno najveći test koji "Stara dama" ima u narednih nekoliko nedelja.

Brazilac, Daglas Kosta je ušao u 66. minutu, a u 89. minutu je morao da napusti teren zbog povrede. Nije još uvek poznato koliko će on biti van terena, a detaljnije analize će biti obavljene u petak, pa će klub iz Torina znati u kakvom stanju i na koga će moći da računa u narednom periodu.

Podsećanja radi, Brazilac je na prošlom ligaškom meču u poslednjim trenucima meča protiv Sasuola isključen zbog nesportskog ponašanja, tako da on svakako ne bi bio na terenima, kada je u pitanju Serija A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke