Koji tandem je bolji, Lalana i Lambert ili Pele i Tadić?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.10.2014.
14:09
Izvor: Sportske.net

Prošle godine je Sautempton na čelu sa Poketinom bio prijatno iznenađenje, ove godine je opet, možda čak i prijatnije nego prošle godine.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Fudbaleri Sautemptona su prethodne sezone važili za opasnu ekipu, možda i najprijatnije iznenađenje prvenstva, a mnogi su naveli Lalanu i Lamberta kao fudbalere koji su najviše doprineli ovom uspehu.

Nakon završetka sezone velika većina igrača koji su bili nosioci igre Sautemptona je napustila klub zajedno sa trenerom Poketinom. Lambert, Lalana i Lovren su otišli u Liverpul, Šo u Junajted, Poketino u Totenhem.

Mnogi su videli Sautempton u Čempionšipu nakon završetka ove godine, a oni se trenutno nalaze na trećem mestu prvenstva, odmah iza Čelsija i Mančester Sitija.

Sada kao svoje junake navijači Sautemptona gledaju Dušana Tadića i Gracijana Pelea, koji igraju neverovatno na početku sezone i koji nagoveštavaju još bolje igre u budućnosti.

Odličan su tandem, savršeno sarađuju, i svakako predstavljaju najveću pretnju koju ima Ronald Kuman, novi šef stručnog štaba Sautemptona.

Za razliku od ovih pridošlica Sautemptona, fudbaleri koji su napustili klub imaju velikih problema u svojim novim. Lalana je verovatno trenutno u najboljoj formi od svih pomenutih, ostali nikako da se pronađu.

Uostalom "Opta" je napravila poređenje novog dueta Sautemptona i starog, pogledajte te brojke.

pele tadic lalana lambert

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke