Koga na PSŽ? Solskjer ima goleme probleme...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.03.2019.
15:02
Izvor: Beta

Ogromni problemi Ole Gunara Solskjera pred utakmicu u Parizu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda Aleksis Sančes i Antoni Marsijal propustiće predstojeću revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena zbog povreda, preneli su danas britanski mediji.

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ima mnogo povređenih igrača, kojima se priključio i Sančez. On je povredio ligamente kolena u subotu tokom utakmice sa Sautemptonom (3:2).

Od ranije su povredjeni Ander Erera, Nemanja Matić, Džesi Lingard i Huan Mata, a do utakmice se neće oporaviti ni Antoni Marsijal.

Solšer je rekao da ne želi da rizikuje, pošto Marsijal nije trenirao sa ekipom.Pari Sen Žermen je u prvoj utakmici na Old Trafordu pobedio sa 2:0, a revanš je na programu u sredu od 21 sat u Parizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 04.03.2019
19:32

Junajted nije Zvezda pa da se boji debakla.Mali su izgledi za prolaz a i važnija je utakmica protiv Arsenala.Možda igrati sa tri štopera a Pereira više u ofanzivi.Znači 3-5-2.Ima dovoljno igrača za dobar otpor.Ohrabruju Dalot i Pereira.Katastrofa bi bilo da se još neko povredi od standardnih.Nikad nisam gledao Čonga i Gomeza.Važna uloga Mek Tominaja i igrača koji će čuvati De Mariju i Mbapea.Hrabro,oštro i po čukljevima.Na engleski način.

avatar
Monday, 04.03.2019
17:26

dobit će ih pariz opet

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 04.03.2019
16:40

Cilj je top4 u PL i nema potrebe da se ovde zalicu i rizikuju nove povrede. Nek salju svaku loptu napred na Lukakua pa sta bude.

avatar
Devil born 1878
Monday, 04.03.2019
16:36

De hea, jang, smoling, dzouns, darmian, pereira, tominej, rasford, lukaku, cong i angel gomes. Bez pola tima ne vredi ni igrati za prolaz, samo izbeci neki teski debakl, pa dati sansu i klincima, bez pogbe, marsijala, erere, matica i sa rovitim rasfordom ne vredi, ako iznenade iznenade ako ne ne, osigurati 3 ili 4 mesto i dovesti pojacanja i tek onda borba za veci plasman u ls moze da bude