Koga je Simeone ubedio da ostane?

Autor: Boban Filipović
nedelja 20.07.2014.
14:44
Izvor: Sportske.net

Šampion Španije suočava se sa egzodusom ovog leta, fudbaleri Atletika su veoma traženi na tržištu, igrački kadar se dosta osuo, ali ima i onih koji su spremni da ostanu na 'Visente Kalderonu' i krenu u borbu za odbranu titule.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

"Jorgandžije" ne javiše očerupao Čelsi, klub koji su eliminisali u 1/2 finalu Lige šampiona prošle sezone i koji je doveo Dijega Koštu i Felipea Luisa, te vratio Tiba Kurtou sa pozajmice.

David Vilja se otisnuo preko bare, Adrijan Lopez je otišao u Porto, po svoj prilici ekipu će napustiti i Arda Turan, koga želi Liverpul.

Iako je ostao bez pola prve postave, Dijego Simeone krenuo je da gradi okosnicu od igrača koji su takođe igrali veliku ulogu u jednoj od najuspešnijih sezona u klupskoj istoriji.

Štoperski tandem Dijego Godin - Miranda biće poslednji bedem pred golom i naredne sezone, uz desnu aut liniju dejstovaće Huanfran, sredinu terena će držati trio - Gabi, Koke i Raul Garsija.

Pomenuti igrači činiće okosnicu tima, koji bi će 'El Ćolo' oformiti do kraja prelaznog roka i koji će imati veoma težak zadatak da odbrani titulu šampiona Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke