Kod Poketina nema labavo

Autor: Lazar Mitrović
sreda 04.11.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Bura na 'Vajt Hart Lejnu' pred derbi severnog Londona, menadžer "Pevaca" odstranio povremenog reprezentativca Engleske iz tima zbog nediscipline.

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Problemi na relaciji Maurisio Poketino - Andros Taunsend traju već neko vreme, a 'kap je prelila čašu' nakon poslednje utakmice 11. kola Premijer lige između Totenhema i Aston Vile (3:1).

Taunsend je ceo meč protiv Vilijana presedeo na klupi, Poketino je izgleda imao nameru da ga uvede u igru, ali je on odbio da ustena da ode na zagrevanje kada mu je pomoćni trener Nejtan Gardiner rekao da to učini.

Krilni fudbaler ne samo da je 'iskulirao' poziv Poketinovog pomoćnika, već mu je i odbrusio.

Taj njegov čin ga je košta odstranjivanja iz prvog tima, ispaštaće zbog nedisciline neko vreme, a sigurno je da neće biti u konkurenciji za utakmicu Lige Evrope protiv Anderlehta u četvrtak, kao ni za derbi severnog Londona protiv Arsenala u nedelju na 'Emiratima'.

"Mogu da razumem kada je igrač nezadovoljan jer ne igra koliko očekuje, ali ovde se ne radi o igri već o elementarnom ponašanju. Fudbal nije samo igra, ima to dosta dicipline i odgovornosti." obrazložio je svoju odluku Poketino.

taunsend

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke