Ko se zadnji smeje... Terzić najavio da je Jović novi Falkao, sada ima novu izjavu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net, Blic

Zvezdan Terzić se poslednji smeje.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Srpski fudbaler Luka Jović igra fantastično ove sezone zbog čega je ostvario transfer u Real Madrid koji još uvek nije ozvaničen od strane klubova, ali se to očekuje u narednim nedeljama.

Mnogi su se prisetili izjave Zvezdana Terzića da je Luka Jović "srpski Falkao".

Sada je u razgovoru za "Blic" istakao da je čak i bolji od Falkaa.

"Luka će biti bolji, u to nema sumnje. Neće samo prestići Falkaa, ima potencijal da obeleži evropski fudbal", rekao je Terzić.

"Takav spoj je retkost u fudbalu. Poseduje neverovatnu snagu, moć i tehniku, a pri tome je normalan momak. Zdrav u glavi, ako me razumete... Verujte mi na reč, već kao klinac je pokazivao da će biti vanserijski napadač. Njegov stav, hod, pojava... Sve nam je govorilo da je on taj pravi", rekao je Terzić za "Blic".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 05.05.2019
11:09

Од сада ће људи Фалкаа да зову колумбијски Јовић :D

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 04.05.2019
15:14

Pa jeste jako smesno da Zvezda uzme ukupno 2-3 miliona za igraca koji ce igrati u Realu. Stvarno smehotresno... Par solidnih rezutata u Evropi ne treba da skrene paznju sa cinjenice da postoji par transfera koji su kriminalni. Tu ne pricamo vise o neadekvatnim upravljackim potezima, nego o necemu cime bi odgovarajuce institucije trebale da se pozabave...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 04.05.2019
15:42

On ga prodao?da ga nismo prodali ugasili bi se,mnogo pratis vidim

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 06.05.2019
13:36

2 miliona evra,za licencu,da bi se prezivelo,toliko o tome

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 05.05.2019
12:59

Decko, jesi ti svestan da je on prodat fondu za nekih milion evra? Ko bi se ugasio, o cemu pricas? Nije se ugasio klub za vreme Lukica, to znaci da nece nikad... Problem je sto ne treba da kusas bas sve sto ti se servira, nije ptica sve sto leti... Ovo sto se trenutno dogadja u Zvezdi jako lici na Partizan za vreme Djurica. Dominacija u domacem prvenstvu zbog ocajnog rivala, igra se Evropa, pa se navijavima mazu oci i skrece paznja sa marnisanja koje se provlaci pod parolom "eto gresi se jbg"... Nije to greska neko zloupotreba jednog velikog kluba da neka bolumenta zaradjuje pare... Doduse, ja razumem i njega, nasi klubovi dosta zavise od Zahavija i Ramadanija koji vrbuju otprilike svako dete koje zna da igra fudbal u Srbiji, pa si onda u situaciji uzmi ili ostavi, a para za formirane igrace nema...

avatar
Petar Gazivoda
Saturday, 04.05.2019
13:19

I zato si ga prodao bitangama za Milion evra ... Zato sto se videlo da ce obeleziti Evropski fudbal ... Mada sve je ispalo TOP po Jovica !

avatar
Südkurve München
Saturday, 04.05.2019
13:03

Terza magija, svi su mu se smejali, a danas jedan od najboljih napadaca