Ko o čemu, Liverpul o trofeju: "Biće čudno..."

Autor: Beta Beta
sreda 27.05.2020.
14:30
Izvor: Beta

Trka, kažu, još uvek nije gotova.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson rekao je danas da će mu biti prilično čudno da pred praznim tribinama podigne trofej šampiona Premijer lige.

"Ako osvojite bilo koji trofej i primite ga pred praznim tribinama, to bi bilo prilično čudno. Tako je, kako je, jednostavno morate da se nosite sa tim kada dođe do toga", rekao je Henderson za BBC.

Liverpul je u trenutku prekida imao 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog i izvesno je da će osvojiti titulu ako se Premijer liga nastavi usled pandemije korona virusa.

"Nije gotova trka, ali smo u dobroj poziciji. Još imamo posla i moramo da budemo na najvišem nivou dok se sezona ne završi", istakao je Henderson.

Klubovi su se prošle nedelje vratili treninzima u malim grupama, a predloženo je da se takmičenje nastavi u junu.
Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 27.05.2020
14:41

Da ima 25 boda vise od drugo plasiranog, sa uzakmicom bise! Mislim da ce Liverpul odvojiti PL nakon skoro 30 godina, igrao je prljavo i na snagu i uz pomoc sudija ce da osvoji! Naj vise volim dto ih je Atletiko potopio, oni se nadali da ce da odbrane titutlu iz LS, kao sto je to real uradio“ real nije ni osvojio a kamoli da odbrani ono sto nije ni osvojio, vec je sve zadnje trofeje iz LS kupio, tako ispada da je real sve uzastopne kupio, liverpulu to nije dozvoljeno, on je na isti nacin hteo preko sudija, ali sve otkriveno!