Ko o čemu, Bufon o svom Juventusu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.12.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net

Legendarni Italijan se prisetio trenutka kada je odlučio da napusti "Bjankonere".

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Legendarni Điđi Bufon u dresu Pari Sen Žermena.

Mnogi ljubitelji fudbala još uvek ne mogu da se naviknu na ovakav prizor, a Italijan je u intervjuu za Tiki Taku otkrio kako je došlo do toga da napusti Torino i preseli se u Pariz.

"Razgovarajući sa Anjelijem nakon stresnog perioda koji je dugo trajao shvatio sam da je biti fudbaler i kapiten Juventusa veliki teret, bez obzira što je i ogromna čast. Mislim da je bilo pravo vreme da odem", otkrio je Điđi koji je kazao da nije razmišljao o egzotičnim destinacijama.

"Razmišljao sam da li da nastavim sa igranjem ili odem u penziju, ali samo je ponuda velikog kluba mogla da me nagovori da igram još. Odlazak u egzotične lige nije bila opcija. PSŽ me je kontaktirao u maju, nije to bio uobičajen izbor jer sam osvojio sedam uzastopnih titula."

"Otišao sam kada je trebalo, možda se Juve pomalo i pribojavao da bi to značio i odlazak drugih fudbalera, pa su kupili Ronalda"
, istakao je Bufon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
16:04

Samo ponuda velikog kluba? Sta ces onda tamo? I nije sedam nego sest ako ne i pet.

avatar
nik22
Tuesday, 04.12.2018
22:46

A sto si pametan, rekla kazala, sedam je a u zivotu uvijek ima tako nekih sto umaju teorije trebalo ovo ono,jel zvanicno sedam jeste, dovoljno je

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
23:56

Eto, ja sam jedan od njih.

avatar
pop94
Tuesday, 04.12.2018
15:04

Najveće poštovanje prema ovom čoveku, al logično je otišao u evropu gde mu najviše para daju. Pa to bi svako normalan uradio.