Ko neće dočekati novembar u PL? Lista nikad duža!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.10.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

Deluje da većina neće uspeti da sačuva svoj posao.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Nikad više potencijalnih otkaza u Premijer ligi u jednom trenutku nije bilo aktuelno kao sada.

Ako uzmete da prelistavate engleske medije ovih dana, videćete da je malo koji menadžer u PL siguran, ako izuzmemo Pepa, Murinja, Poketina, Marka Silvu, Krisa Hjutona, Dejvida Vagnera, i naravno - Arsena Vengera.

Lester je već otpustio Šekspira prošle nedelje, a sada su poslednju šansu dobili Slaven Bilić i Ronald Kuman, koji će 99% napustiti Vest Hem i Everton u narednim danima.

Navodno, Bilić je dobio šansu da sačuva posao u narednom meču Liga kupa sa Totenhemom i potom narednog vikenda na Selhurst parku u mini gradskom derbiju sa Kristal Palasom.

Kumanu su dani odbrojani, spekuliše se povratak Dejvida Mojesa, a i on bi takođe mogao da "pregura" još ovu nedelju.

Dalje, Kristal Palas je pobedio Čelsi, potom izgubio od Njukasla, ako ne bude išlo ni sa Hodžsonom, klub će krenuti u potragu za pravim rešenjem.

Stouk je takođe očajan ove sezone, podatak za to jeste da je Hjuzov tim primio najviše golova u ligi (20), tako da više ne važi da je Britanija neosvojiva tvrđava.

Bornmut takođe ne blista, ali Edi Hou ima veliki kredit i deluje da "trešnjice" neće uspeti da se izvuku sa bilo kojim drugim menadžerom, a i pobeda nad Stoukom bi mogla da bude presudna u povratku na pravi kolosek.

Pisali smo već o Konteovom odnosu sa Romanom Abramovičem, dok se i posle ovog poraza  od Totenhema pokrenula priča o tome da li je Jirgen Klop pravi čovek za Liverpul, mada zvuči nezamislivo da Nemac može da dobije otkaz usred sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pep Guardiola--Back
Monday, 23.10.2017
17:22

Edi Hou je siguran,dok ce Palas tesko smijeniti jos jednog trenera.Otkaz za ostale je potpuno realan.Meni samo nije jasno kako niko se Hjuz tako malo spominje,u zoni je ispadanja sa Stoukom,dvije sezone zaredom se nalazi ispod trinaestog mjesta,prakticno je unistio sve sto je Pjulis napravio.

avatar
Monday, 23.10.2017
15:43

Kuman ako bi dosao umesto Hjuza u Stouk bilo bi ekstra za njih.

avatar
Goran Stanojkov
Monday, 23.10.2017
13:07

Ovu englezi zive na staru slavu nemaju nijedan zdravi klub osim Man Sitija znamo da ostali klubovi ne spadaju ni u prosecne timove kakve sve padove imaju za jednu sezonu Lester osvojili ligu sada bori se za opstanak Man J zavrsi sezonu 12 na tabelu nema IH 20 godina u LS I pricaju price za malu decu Liverpool dobije 4 komada od Totenh I 5 komada od Sitija Klop neda Kutinja jer je doslo vreme da se osvoji LS kakve se sve gluposti pricaju sada kada dodju eliminacije LS nemoze da prodje nijedan engleski Tim I pisace nisu imali srecu na zrebu I sve tako proslo je 20 zadnjih godina

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.10.2017
19:36

Englezi su dominirali do skora LS. 2004-2012. Liverpul osvojio i igrao jos par puta polufinale, Arsenal cak igrao finale 2006. Junajted osvojio i jos jedno finale, Celsi isto titula, finale i jos 5 polufinala. Desavalo se 2,3 tima u polufinalu nekoliko puta. Kakvih 20 godina ti spominjes? Siti ima jedno polufinale. To su 5 razlicitih klubova. A ove sezone Totenhem, Celsi i Siti svi mogu do kraja. Bila je kriza par godina ali sada se vracaju gde im je i mesto. Niko nece da spominje zreb jer od 8 para 1/8 finala u 5 cemo gledati engleze i niko nece igrati medjusobno.

avatar
NIKE
Monday, 23.10.2017
11:25

Ako City uzme titulu u Januaru kao što miriše da će biti, Konte i Mourinho moraju uzeti LŠ da bi ostali, ili bar stići do top 4 i polu finala LŠ, dok Poketino i Venger su sigurni jer treniraju klubove bez ambicija za titulama. Klopa ne bi da komentarišem jer mislim da nije kriv, na Anfieldu puše jaka promaja, on se već žalio na to, ali vlasnici neće da mu zazidaju rupe, mislim da je najveća rupa zapravo Lovrenova glava.

avatar
CZYNWA
Monday, 23.10.2017
11:10

Houv mora da ostane, jer je jedini koji moze spasiti klub. Oni nemaju igracki kadat dostojan PL. Medju sigurne niste naveli Pjulisa i Sona Dajsa, vjerovatno i Rafu(iako sam mu ja predvidjao otkaz, demantovao me je). Bilic kao da je proklet, jednostavno ne ide. Kuman ocajno vodi Everton, igru nemaju nikako uprkos ogromnim transferima i on je vec trebao dobiti otkaz. Pelegrino mi je najveca engima, imali su Puela, igrali ocajno, ali osvajali bodove, sad igraju solidno, ali se mnogo muce u napadu, mada mislim da ce i on preziviti. Sto se Hjuza tice, doslo je do zasicenja, dobar trener, ali predugo je na klupi, sa njim tesko da ce ispasti, ali tesko i da ce puno napredovati. Konte ce sigurno zavrsiti sezonu i onda se vratiti u Italiju (steta jer PL ostaje bez najboljeg stratega, uz Pepa).