Ko kaže da je loša sezona, Rikardinju "dupla kruna"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.05.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net

Rikardinjo je juče uspeo da se okiti novim trofejom u svojoj karijeri.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što je tokom svoje karijere uspeo da sa Šerifom osvoji dva puta prvenstvo Moldavije, dva puta Kup Moldavije i jednom Super kup te države, Rikardinjo je uspeo da ove sezone osvoji duplu krunu.

To mu je pošlo za rukom nakon što je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije (igrao prvi deo sezone u našem timu), a sa ekipom Tosna u Rusiji uspeo je da osvoji Kup Rusije (igrao za Tosno u drugom delu sezone).

Rikardinjo je odigrao loše u dresu Crvene zvezde, doveden je kao veliko pojačanje ali je vrlo brzo izgubio mesto u startnoj postavi, dok je u Tosnu dobijao više šanse i odigrao je ulogu u finalu protiv Kurska.

Tosno je juče uspeo da savlada Avangard iz Kurska sa 2:1 u finalu Kupa, a pored Rikardinja trofejom su se okitili srpski fudbaleri Marko Poletanović, Nikola Trujić i Rade Dugalić, kao i crnogorski internacionalac Nemanja Mijušković.

Ipak, Tosno bi mogao da ispadne iz Premijer lige Rusije, kolo je ostalo do kraja, imaju isti broj bodova kao Anži koji je mesto ispred na tabeli zbog bolje gol razlike i koji bi u slučaju istog broja bodova igrao baraž za ostanak u ligi.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Thursday, 10.05.2018
20:11

Ubedljivo se najvise namesta utakmica u Rusiji,sve ostale lige su mala deca,rusi su obrnuli igricu. Ne kazem samo zbog tosna koje je osvojilo kup,neko i zbog prethodnih godina,kada su namestali koji klub ce u evropska takmicenja...