Ko je to posebno impresionirao "Posebnog"?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.08.2018.
17:32
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je govorio o pripremama svog tima.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je juče savladao Real Madrid sa 2:1, a Murinjo je nakon tog meča posebno apostrofirao jednog fudbalera.

On je istakao da je Aleksis Sančez odradio sjajne pripreme i da je veoma spreman za novu sezonu.

"Moji igrači su pokazali fantastičnu kondiciju. Aleksis Sančez je svež, način na koji on trči, mislim da je u fantastičnoj kondiciji", rekao je Murinjo.

Imajte u vidu da reprezentacija Čilea nije igrala Mundijal i da je možda i to jedan od osnovnih razloga zašto je Sančez u sjajnoj formi.

Sa druge strane, još uvek se čeka dolazak učesnika Mundijala, Viktora Lindelofa, Markusa Rašforda, Romelua Lukakua i Fila Džonsa.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_MUFC_
Wednesday, 01.08.2018
19:15

Mene je najviše oduševio Andreas Pereira.Odavno pratimo ovog fudbalera još od kako ga je Mančester poslao na pozajmicu u Granadu.Veleki talenata i mislim da ce konačno da dobije pravu šansu u Junajtedu!

avatar
Садио Ма(ли)не
Wednesday, 01.08.2018
18:24

Може ово бити добра сезона за Јединство из Манчестера, а разлог је тај што су до ове сезоне њихови навијачи већ на припремама славили титулу и на крају ништа, а сад је мало ко од њих задовољан како тренером тако и трансферима и не очекују нешто посебно па се можда нешто окрене!

avatar
riquelme
Wednesday, 01.08.2018
23:49

Ma nema sanse, bas su propustili lepe prilike za pojacanja. Svake godine bar po jedno. Aleks Sandro i Diabala recimo za 100 miliona i Marsijala (posto ga bas ne gotivi a vec je trebalo da je u top 3 igraca MU), sezonu pre te je imao Iska kome je Zidan dao slobodno i onda se povredio Bejl, Isko poludeo i puce transfer. Bilo je jos igraca ali sve redje ce prelaziti kod Murinja posto sada svi daju mnogo velike plate i ljudi pale gde se igra fudbal a kod njega maksimum jedan igrac ima slobodu. Postujem sve sto je uradio ali vreme je da se menja ili da pali u selektore posto bas ide tesko ono njegovo sto je harao sa Celzijem i Interom. Covek ima Sanceza, Rasforda, Marsijala i Lindgarda i sporo igraju... Pa bas moras da budes znalac za tako nesto... Ali imas plus posto bih voleo da ti je prognoza tacna! :)

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 01.08.2018
17:44

Ej Kovacic trazi da ga Real proda ali odbija Junajted. Koliko je taj tim pao. Mogu da privucu igrace samo ako im daju duplo vecu platu nego sto bi bilo koji tim sa integritetom dao ili da daju raznim menadzerima 20 miliona. Sancez, Lukaku, Pogba...