Ko je to nedodirljiv u postavi Mančester junajteda?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.10.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je otkrio fudbalera koji ima zacementirano mesto u prvoj postavi Mančester junajteda.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Čovek koji je iz Evertona prešao u Mančester junajted ovog leta za 75 miliona funti, Romelu Lukaku, je neko u koga Žoze Murinjo ima dosta poverenja, za razliku od vremena kada je ovaj fudbaler bio u Čelsiju.

"Romelu je nedodirljiv u mom prvom timu. Takođe, treba da ima podršku navijača. Igrao veoma dobro, ali navijači imaju prava da iskažu svoje mišljenje.

Moj posao je da zaštitim svoje fudbalere
", rekao je on.

Navijači Mančester junajteda nisu bili zadovoljni kako je ovaj fudbaler odigrao utakmicu protiv Totenhema, pa je Murinjo upravo zbog toga reagovao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 31.10.2017
00:51

Lukaku je odlican napadac visok.i snazan samo treba poraditi na tehnici sa loptom mislim da bi.od ibre mogao dosta toga nauciti..vjerujem da ce on.ostat prvi napadac i po.povratku ibrahimovica a ibra je idealan kad ekipe ne ide da ih razdrma. Ono sto je cinjenica da Lukaku ne moze sam biti u napadu jer se stoperi koncetrisu na njega i udvajaju ga pa nije od koristi. Dok je protiv totenehema igrao sa Rashwordom kasnije i sa Marsijalom u spicu i bilo je ok samo sto se to mora uigrati jer je to nova formacija koju je Mou izveo. Sa pogbom na 10 koji ce biti opasan i kod tih centarsuteva junajted nece imati probleme da daje golove. 3-4-1-2 formaciju treba Mou da uigra jer bi u spicu imali jednog snaznog napadaca Lukaku i jednog brzog Rashworda (Marsijala)koji bi pravili dosta problema odbranama i na 10 pogbu idealan napadacki trojac.

avatar
_mladen_
Tuesday, 31.10.2017
09:23

Problem kod njega je upravo to, decko se previse oslanja na snagu. Fudbal se igra glavom, a ne misicima.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 01.11.2017
01:09

Lukaku je klasicna 9 snazan dobro se gradi u 16 m i tu se dobro snalazi nije igrac koga krasi tehnika. Ali kad pogledas unazad ni R.Van Nistelroja nije krasila tehnika pa je reseto oslanjo se na snagu i u 16 m se dobro snalazio. Pipo inzagi ja ne znam dali je i jedan gol dao van 16 m ali je bio majstor u 16 m. Sad su napadaci obicno nizi i dobri tehnicari ali ja nemam.nista protiv dok lukaku reseta ili asistira.

avatar
mrancic
Tuesday, 31.10.2017
10:26

Problem je Mihtarijan i ova dvojicavkoje si spomenuo jer malo daju golova.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 30.10.2017
23:37

Ne bi me cudilo da za mjesec dana Ibrahimovic zauzme mjesto u prvoj postavi umjesto Lukakua...Murinjo u poslednje vrijeme mijenja misljenje kako vjetar duva.

avatar
Stabber
Tuesday, 31.10.2017
00:00

Ne prihvatamo pravila koji drugi nude, verujemo samo jedni u druge