Ko je "pokvario" Premijer ligu!? Ovo je gore od Junajteda, Liverpul izvukao "sedmicu"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.10.2020.
22:09
Izvor: Sportske.net

Najveći klubovi Engleske prošli k'o bosi po trnju.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Neverovatna Vila predvođena Votkinsom i Grilišem srušila šampiona rezultatom (7:2).

Šta je to danas u PL!?

Posle Junajtedovog poraza rezultatom 6:1, dobili smo i drugi teniski meč - Klopovi "redsi" su na "Vila parku" doživeli jak udarac i povratak u realnost.

Oli Votkins je najavio svoj šou već u četvrtom minutu. Velika greška Adrijana koji dodaje Grilišu, kapiten prosleđuje svom napadaču za vođstvo u 4. minutu.

Ubrzo se i Barkli okušao, na drugoj strani Salah i Firmino, ali Martinez odlično reaguje. A onda - Votkins.

Drugi gol letošnjeg pojačanja dolazi u 22. minutu, sigurna realizacija, Adrijan nemoćan.

Pokušava Liverpul da se vrati što pre, Žota promašuje. Na drugoj strani Barkli nastavlja seriju svojih promašaja, ali Salah vraća nadu u 33. minutu - 2:1.

Nada je kratko trajala, Barkli ponovo promašuje odličnu šansu, ali tu je MekGin da donese prednost od 3:1 u 35. minutu. To nije sve, do kraja poluvremena Votkins upisuje svoj het-trik. Novi gol Engleza je morao na VAR proveru, ali sve čisto i vođstvo 4:1 pred zasluženu pauzu.

Drugo poluvreme - nastavak košmara za šampiona.

Ros Barkli konačno stiže do svog gola, pozajmljeni "plavac" u 55. minutu diže rezultat na 5:1! Pet minuta kasnije Mo Salah ublažuje na 5:2, Egipćanin beleži svoj drugi gol u 60. minutu.

Do golova stiže i kapiten Vile. Džek Griliš postiže dva gola u razmaku od desetak minuta. Votkins upisuje i asistencije, neverovatan tandem je stvoren u Birmingemu. Rezultat je neverovatnih 7:2 posle 75. minuta igre.

Šansu je imao i Žota da nastavi seriju golova, ali Martinez je odlično reagovao - Votkinsa je prečka sprečila da dođe do svog četvrtog gola u 85. minutu.

Konačan rezultat ostaje dakle 7:2 - PL sledi pauza, Klop će morati dobrano da razmisli šta ne štima kod šampiona.

      
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

185 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Monday, 05.10.2020
14:43

Liverpulova "granitna" obrana dolazi do punog izrazaja.Jedna povreda i jedna slabija utakmica Van Dajka je sasvim dovoljno da Liverpul izgubi utakmicu.Grilis sljedece ljeto u Siti,treba i Gindogana zamijeniti.

avatar
äxwell
Monday, 05.10.2020
17:28

Nije bio problem u Virgilu kao sto ovde svi vole da pisu. Nije covjek mogao nista. Problem je po meni u taktici i igranju visoke linije bez Alisona. A i takodje nije bila bas jedna povreda. Fali Alison, Matip,Tijago, Mane, Henderson nije bio spreman..Sve kljucni igraci tima.

avatar
Leonid
Monday, 05.10.2020
14:09

Pa mogli su oba tima jos po dva gola lagano dati. Klop preterao sa pomeranje zadnje linije napred, a spori stoperi i to protiv tima koji igra na kontre sa brzim igracima. Pola utakmice stoperi bili na sredini terena.
Ali po meni nije gore od junajteda, on je na svom stadionu primio 6 golova, uz to igrao gore nego barsa protiv bajerna.

avatar
Man united
Monday, 05.10.2020
17:53

Манчестер је бар изгубио од јаке екипе. Вас Астон Вила напрашила.

avatar
Man united
Wednesday, 07.10.2020
21:21

Играли људи финале ЛШ прошле године. Ма, не нису јака екипа. Астон Вила која умало није из лиге испала је јака.

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 06.10.2020
13:40

u pm ako je Totenhem jaka ekipa.

avatar
GagiGGMU
Monday, 05.10.2020
07:01

Veoma losa igra Liverpula,totalno ne zainteresovano,pogotovo Van Dijk,Adrian katastrofalan mada pitanje je koliko bi i Alisson uspeo da spreci mozda ne bi napravio one dve greske,ali ovo ostalo...Arnold vrlo los u odbrani danas kao i obicno,razumem da Klop forsira i bekove da idu u napad,ali mora malo da obrati paznju na Arnolda,njegove rupe je prosle sezone pokrivao Henderson,cim nema Hendersona na desnoj strani duva promaja.Sto se tice Vile odigrali su vrhunski,zaista su na neke momente potsecali kao tim koji se bori za titulu.Grilis i Vatkins fantasticni,vidim niko ne spominje Vatkinsa,doci iz Cempionsipa u pl i zabiti 3 komada sampionu...Svaka cast!Procitah ovde neko rece kako su imali srece inace ne bi dali 7 nego 3 komada,samo da napomenem da se i za srecu treba potruditi da bi dosla,molio bih sve da ne izmisljaju sada to za srecu,jer ako cemo realno sreca je pratila i Celsi i Junajted, a i ovaj Liverpul koji je veceras izgubio.Sportski pozz

avatar
Obican gradjanin
Monday, 05.10.2020
13:21

Bravo za komentar, sve na mestu, gledao sam meč i isto tvrdim. Sportski pozdrav...

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 06.10.2020
13:41

e ti si pravi navijac Manchester Uniteda.

avatar
L F C
Monday, 05.10.2020
06:28

Glavu gore braco redsi, bice bolje. Naidje i ovakav dan kada nam nista ne polazi za rukom, ali bez obzira i dalje je to onaj nas liverpul, nas omiljeni klub na svetu. Ne bih da komentarisem igre pojedinih igraca ali videlo je se na terenu. Pozdrav braco moja crvena, idemo dalje.
Y N W A

avatar
Markyc
Monday, 05.10.2020
11:15

Ei, ne brini. Samo ponavljajte ynwa nonstop, povremeno se poklonite feniksu i sve će da bude u redu.
Sekta.

avatar
The Red Army
Monday, 05.10.2020
20:12

Nije to feniks to je neka vrsta kokoske

avatar
L F C
Monday, 05.10.2020
18:27

Obicno ne odgovaram na decije komentare ali ajde. Svaki pravi navijac liverpula zna sta znaci svako slovo, svako slovo u YNWA. Samo to nemoze svi da shvate, a pogotovo ne decurlija koja jedino znaju da prate fudbal kada vide ovakav rezultat, a uopste nemaju pojima o uspesima tog kluba po kojem pljuju. Samo opusteno sinak, ne sekiraj se ti za nas.

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 05.10.2020
14:08

de cete dalje, ocete jos vise od 7 komada?

avatar
coneLFC
Monday, 05.10.2020
03:55

Koliko god ovo odvratno zvucalo, neka se desilo, i treba.Bar se nadam da cemo se otarasiti ovih novonastalih plasticnih navijaca.A o Aston Vili, nista za reci, momcima i treneru svaka cast i nadam se da ce nastaviti u ovakvom ritmu(te osramotiti jos nekoga osim nas).Premijer liga tek pocinje, ludilo je krenulo i neka najbolji pobjedi!

avatar
Costa furce
Monday, 05.10.2020
01:28

Sta je sve Barkli promasio trebalo je biti najmanje 10 : 2

avatar
_mladen_
Monday, 05.10.2020
00:50

I da ne znam za vas ali ja sam se pocepao od smeha, kad pogodiše prečku, a Adrian umesto da ide ka lopti, car beži od lopte. Kakvo rasulo od golmana, da pišemo peticiju, vraćaj Kariusa, sve mu je oprošteno. 😂

avatar
Leonid
Monday, 05.10.2020
14:15

U oravu si, na snimku je izgledalo urnebesno.

avatar
Algebrons
Monday, 05.10.2020
00:44

Kako sad ovo? Zar nije neki vaš ''novinar'' napisao juče kako je Liverpul već šampion PL, te kako Siti već sprema sledeću sezonu?

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 05.10.2020
10:25
avatar
Paul Kersey
Monday, 05.10.2020
00:36

Ima li ovde navijača Aston Vile? Oni imaju pravo da se rugaju večeras. Svi ostali će u sezoni imati priliku ili su je imali (Arsenal i Čelzi) da pobede Lfc. Svi koji nisu ili neće uspeti, neka znaju da nisu u stanju da pobede tim koji je izgubio od Aston Vile 7:2

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 05.10.2020
10:25

i videli titule 30 godina

avatar
Provokator
Monday, 05.10.2020
12:27

Arsenal je u poslednje 4 utakmice, 3 puta pobedio i uzeo 1 trofej.

avatar
Wolverine
Monday, 05.10.2020
00:17
avatar
5Agger5
Monday, 05.10.2020
00:11

Ljudi ova utakmica je bila bas nesrecna po liverpul u prvom poluvremenu dok je Klop u drugom pol napravio kardinalne greske! Izuzimajuci sta se dogodilo u pp u kojem je bilo egal drugo poluvreme je jako sramotno! Klop odluci da ide na sve ili nista gde 11 liv igraca igra na protivnickoj polovini a Adrijan stoji u svojem sesnaestercu! Pa preotvoreni smo bili na kontre. U koji god deo da se slala lopta igrac vile ju je stizao! Tek pri kraju utakmice adrijan krenuo da izlece! Druga stvar - neadekvatne zamene i pozicije igraca! U rezervama ni jedan igrac nije bio dovoljno dobar taktici koju je klop forsirao! Minamino je prepametan igrac ali fizicki jos nespreman za PL, mora jos da napreduje i nije jos spreman za utakmice PL. Jota vidno neuigran sa ostatkom ekipe ali ima potencijala! Firmino je u pp imao 5 lepih progresivnih paseva, 3 za robertsona i 2 za arnolda i salaha, medjutim ti pasevi nisu iskoristeni i nakon toga firmino postaje beskorisan! U veznom redu je vidno falilo kreativnosti! Previse je radilica i akcije su se svodile na to da VVD i robertson preskoce dijagonalno sredinu terena i stvaraju visak po krilima! To je uspevalo delimicno u pp dok u drugom pol trener vile zatvara dijagonalne paseve i tu je liverpulu trebao da uskoci kreativac na sredini terena medjutim zakazali su i vajnaldum i milner jer oni realno nisu kreativci! Vidno je falio u dp henderson ili tijago jer bez njih smo ispali smesni i Vila nas je unistila! Sazetak (TLDR) prvo poluvreme egal i sreca Vile drugo poluvreme Klop vidno pogresio sa taktikom i izborom igraca i vila nas je nadigrala kao da smo amateri! Ne bojim se ovakvog rezultata, izvuci ce se dosta pozitivnog iz ovog poraza i pripremiti bolje taktika za postojece igrace! Zao mi je jako Keite jer momak ima bas puno potencijala ali nikako da to pokaze! Mozda bi se trebao prekomandovati da igra vise milnerovu ulogu u ekipi pa kad stekne samopouzdanje da ga klop stavi na trenutnu poziciju na kojoj je danas zakazao!

avatar
Savoa
Sunday, 04.10.2020
23:25

Sampion da je primio 7 od tima sveta sto kazu bruka a ne od Aston Vile, verovatno bi se i ja na vasem mestu sada sprdao sa Liverpulom ali Liverpul je realno najjaci tim u Engleskoj i u top 3 u Evropi, tako da ako na kraj bude sampion koga ce biti briga za ovu sedmicu osim hejterima. Engleska liga je cudo svasta se desava i svasta je moguce SVAKOM. Za mene od poraza vece razocarenje stav nekih fudbalera, moras kidati makar gubio 10:0 i odbrana osvaja titule a da bi bio dobar u odbrani mora se braniti citav tim ne poslednja linija, to mi deluje kao veci problem sto je nazad promaja a prosle godine nije bilo tako.

avatar
The Red Army
Monday, 05.10.2020
20:17

Liverpul nece uzeti titulu ove sezone, odbrana od restarta im je komedija... A i poslednje dve godine su imali srece sa povredama, ove mora da se povrede neki bitni igraci, videces

avatar
Patrick Berger
Sunday, 04.10.2020
23:07

Adrian Konstantan, Gomez - treba mu klupa! Firmino I TAA totalno van forme, Al me brine VVD - nakon pauze prosle sezone, ko da nije isto igrac! Ribanje kod Klopa, pa da krenemo da novim gradivom! YNWA

avatar
The Red Army
Monday, 05.10.2020
20:18

Zar nije VVD najbolji stoper ikada, iako je imao dve dobre sezone u karijeri trebalo bi da najbolji ikada 😂

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 04.10.2020
22:51

Pozdrav za sve luzerpulovce koji su se sladili malopre

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
23:25

Hvala, poz i tebi.

avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
22:40

Sladite se misevi i kompleksasi, jedva ste docekali. Ovo ne mijenja nista, i dalje je VD najbolji stoper ikada u PL, Klop naj trener, Salah naj igrac.. Ovo ce nas samo ojacati i pregazicemo ovu ligu. Kakve smo vam komplekse nabili za ove dvije godine sto smo uzeli trofej, auuu.. Brzo cete opet u rupe. YNWA!!! Pozz za moje saborce mladena i Savou, i posebno za mog zemu axwella, ne sekirajte se braco, brzo cemo miseve opet u rupe otjerati.

avatar
Mirjevac
Sunday, 04.10.2020
22:59

Sad ce opet trebati 30 godina da prodju, da bi Liverpul nesto osvojio! Takvi su ti tvoji luzeri zajedno sa tobom, bez sudija su mrvi! Pogledaj prvo sve liverpulove utakmice kako je igrao i koliko su mu sudije pomogle u osvajanju trofeja! Sve dok mu sudije nisu pocele pomagati, trebalo mu je 30 godina da nesto osvoji! Bas ste pravi luzeri!

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
23:31

Lik je navijac arsenala i sprda se na racun liverpulovih navijaca i njihovih urnebesnih komentara, ne treba da budes tesla da bi to skontao, valjda bi i osnovac to skapirao

avatar
Savoa
Sunday, 04.10.2020
23:13

Aj da nas zezaju nor navijaci Vile ali zezaju nas navijaci klubova koje punimo redovno...

avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
23:03

Hahahahahahah.. E moj ti.. Ipak se mora covjek zezati samo prosto, napisati neku glupost i onda staviti hahahahahaah.. Jer drugacije ljudi ne mogu shvatiti. Da si ziv i zdrav, ako si duze od dva dana na ovom portalu, valjda bi znao makar nesto..haahahahah

avatar
Fan Celsija
Sunday, 04.10.2020
22:36

Jedini Arsenal normalan u Premijer Ligi 😂

avatar
Lol xxxxxxxx
Sunday, 04.10.2020
23:10

Polako, pokazace se i oni hahahaha

avatar
Bergkamp10
Sunday, 04.10.2020
23:45

Mi se vratili na 4o

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 04.10.2020
22:34

Masala, ovo niko nije ocekivao.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 04.10.2020
22:32

Gde su navijači liverpula kpjo su prozivali Čelzi u početku sezone, iako ovi izmenili pola tima, ili pak mančwster samo par sati ranije.

avatar
jv
Sunday, 04.10.2020
22:32

Raspad sistema. Nadobudne zvezde dva najveća kluba dobile po nosu. Fantastično.

avatar
scofield
Sunday, 04.10.2020
22:28
avatar
Paul Kersey
Sunday, 04.10.2020
22:26

Uzgred, Čelzi i Arsenal smo dobili tako da...

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:34
avatar
Paul Kersey
Monday, 05.10.2020
18:04

Zna se ko je najtrofejniji.😆💪

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 05.10.2020
10:30

zar nije dosta 30 godina pobedjivanja vas. kratko ti pamcenje.

avatar
Paul Kersey
Monday, 05.10.2020
00:22

Ok. Pobedite nas. 😛😜😂

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:44

Pusti baki, mogli su zaredati 60 pobjeda bez primljenog gola bilo bi dzabe. Ovako se ne gube utakmice, ovo je pateticno za sampione. Sve ostalo je nebitno.

avatar
mrancic
Sunday, 04.10.2020
22:23

Kladionice pune para.Zakače svi.I Tejlor se ovajdi.Od fudbala nema više ništa.Korona ga uništava definitivno.

avatar
Adi237
Sunday, 04.10.2020
22:23

Mislim da je liverpul spasio olea od otkaza kad moze klop moze i ole🤣🤣🤣🤣

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:23

krmaca u blatu

avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 04.10.2020
22:22

Ovo je bilo sa pola gasa od strane Vile...Stvarno je zalosno da se ovako izgubi, ok i da nam je sviran cist penal u 45 toj minuti, da je Adrian kriv eto za 3 gola mi bi izgubili casno 4-3 al ljudi mi smo primili 7 golova, jos precka u finisu, koliko je Liverpul ocajan bio dovoljno govori da se i Klop prepao jos gore katastrofe pa je Firmina mjenjao Milnerom...Golman nas je kostao Lige prvaka prosle godine, o Gomezu necu da pricam jer sam i posle Arsenala naglasio da Gomez igra ocajno, Van Dajk nezainteresovan, Salah iole je nesto napravio, napad bez ideje, vezni red pojeden i milion gresaka a sto je najgore ovi da sutnu sa pola terena to je gol jer ih hoce...Ove godine ko uzme 70 bodova bice prvak, bice dosta ovakvih uspona i padova jer ocigledno da igraci nisu fizicki spremni, Siti je kuci izgubio 5-2 od Lestera a taj isti Lester nije danas suta imao protiv Vesthema i izgubili su 3-0, Junajted 6-1 od Totenhema pa sta znam zaista nevjerovatno...Meni ne pada toliko tesko ni ovaj poraz koliko me brine to da cemo sezonu nastavit sa Adrianom na golu i gomezom u odbrani...Fabinjo mora igrat stopera a vezni red ni u ludilu vise ne smije bit Vajni-Keita ...Tuga velika ovo se desavalo svake sezone svim velikanima samo sto niko nije na ovakav nacin ponizen...

avatar
xman
Sunday, 04.10.2020
22:22

jednostavno naidje i ovakav dan..apsolutno nista nije islo, primis 3 gola tako sto se odbije lopta o defanzivce, golman im pokloni jedan, posle toga samopouzdanje Vilinih igraca ide na max, tako da je ovo bilo neminovno. Ne sumnjam da ce Klop sve to da sredi, samo mislim da je greska sto nije kupio bolju zamjenu Alisonu, i jos jedog stopera, ali sad je vec kasno, ovo nam je tim do januara, nadam se povratku Tiaga za mersisajd, on ce nam dati novu dimenziju, nadam se dovoljnu za pobjedu u derbiju. Pozdrav za bracu reds i ne obazirite se na komentare hejtera, jer hejtuju i kad pobjedjujemo, ovo im je sad posebna prilika, pogotovo zbog rezultata.

avatar
Red Demon
Sunday, 04.10.2020
22:22

Sta smo gledali leb te j***

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:39

Ovo je ono kada slucajno upalis one bas bas prljave pornice sa zivotinjama. xD

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
23:22

Sta ti decko gledas, nije ni cudo sto stalno spominjes miseve, sad sve ima smisla

avatar
Moljonazo style
Sunday, 04.10.2020
23:13

Ljegendo neki ponocni dolazak a ljegendo :D

avatar
Steph22
Sunday, 04.10.2020
23:06

To samo ti izgleda 😂

avatar
NIKE
Sunday, 04.10.2020
23:02

Hahaha koji si ti kralj.. mene ne cudi Unitedova blamaža.. ali od ovog meca ne mogu da se osvijestim, pa smio bi stan uloziti da ce Liverpul dobiti Astpn Villu

avatar
Fan Celsija
Sunday, 04.10.2020
22:21

Auuuu, šta ovo bi?! Liverpul odavno nije izgledao nemoćnije, bukvalno svaki napad Vile potencijalni gol, kako se loše branio Liverpul. Ove sezone u Aston Vili u napadu Griliš, Barkli, Traore, kakav napad ima Vila! Neću prozivati navijače Liverpula, ko zna šta očekuje Čelsi u sljedećem kolu. 😂😂

avatar
Savoa
Sunday, 04.10.2020
23:15
avatar
Mirjevac
Sunday, 04.10.2020
22:21

Liverpul je gore preso nego Barca od Bajerna, Bajern je bar jaka ekipa i osvojila je LS, sta uradi Liverpul, izgubi od A. Vile sa 7:2, znaci kad za Liverpul ne igraju sudije tada on gubi, on je isti ko real, sa sudijama i sa Var svakog mogu da pobede! Liverpul je ispusena lula, Junajjted isto tako!

avatar
fadsasdfads
Monday, 05.10.2020
01:22

Dobro pa uefalona nema pomoc sudija

avatar
Don Carlo
Sunday, 04.10.2020
22:21
avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:37

a Grilis na celu ganga kao Mandigo.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:20

Liverpul i da nije crveni dobio, nista bolje nebi prosao.

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:37

Dobar dobar. xD

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 04.10.2020
23:01

Realno , komentar godine ! Bravo majstore !!!

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:20

Dugo se nisam ovako nasmijao kada pratim Lvp, mozda i nikada. Inace je zadovoljstvo zbog pobjede ili nerviranje zbog poraza.
Ovo veceras je bilo urnebesno i bizarno zamotano u vrecu g*v*na.
Dva goruca problema u ovom timu su rezervni golman i drugi stoper i danas su oba problema blistala u punom sjaju.
Bez obzira na to svaki sut Ville je bio gol. Imam osjecaj da su gadjali reflektore na stadionu da bi ta lopta nekako prosla pored onog nesrecnika na golu. hahahahahhahahah

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:38

prizeljkivao si sedmicu zelja ti se ostvarila, uzivaj!

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
23:29
avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 04.10.2020
22:46

Upravo tako, covjek je teska nesreca unosi nesigurnost u citav tim a Gomez je vec stari belaj

avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
22:19

Liverpul se mora ratosiljati Lovrena, jer zbog njega su primili ovoliko golova, ne moze svemoguci Van Dajk sve zatvoriti.. Oh waiiit.. Sad nema dezurnog krivca...

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:39

VVd je Megvajer 2, njih treba upariti u tandem.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 04.10.2020
22:18

Pa sta je ovo Redsi hahahah pozz za sve, karma je cudo

avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 04.10.2020
22:47

Zbog ovog Solsker ce ostat na klupi Junajteda, potpisujem

avatar
Steph22
Sunday, 04.10.2020
22:18

Axwell-e je li smešno ovo?

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:40

Nece ti odgovoriti, nema M***

avatar
äxwell
Monday, 05.10.2020
15:29

Tolika su da ne prestajes mumljati.

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:48

Moram priznati, nikada se ovako posteno nisam nasmijao prateci utakmicu Liverpula, a pratim ih vise od decenije. Veoma neobican osjecaj.

avatar
ANDY_COLE#18
Sunday, 04.10.2020
22:18

Nemam stvarno običaj da pozivam nikog i ni jedan klub ali.. Ako smo mi izvukli šesticu po prozivkama pojedinaca, kod vas je pao džek pot

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 04.10.2020
22:18

Jesu li navijaci liverpula pozivali totenhem da postigne 7 golova junajtedu?e pa dobili su 7 komada

avatar
Paul Kersey
Sunday, 04.10.2020
22:16

Mogao bih da razumem i loš dan, i odbitke, i nekakvu apatiju koja naiđe, ali najsramniji poraz u istoriji kluba ništa ne može da ublaži.
Pored svega, vidi se da Gomes nikada nije izrastao u igrača za Lfc. Fabinjo mora na desnog štopera uz VVD-a kada sad već poslovično imamo kratku klupu. Po blamaži smo zasenili UTD i Čelzi.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:41

tesko, blamirate se 30 godina.

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 05.10.2020
10:34

Jeste da u cekanju titula po 30 godina, tu ste najbolji. priznam

avatar
Paul Kersey
Monday, 05.10.2020
00:25

Možda, ali smo i takvi najtrofejniji klub Engleske. Koliko se onda blamiraju ostali?

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 04.10.2020
22:16

Bolje nismo ni zasluzili,odbrana je kriminalna od pocetka sezone tako da je ovo bilo neminovno,jasno da su 3 gola odbici I jedan poklon ali to ne menja cinjenicu da se raspadamo u odbrani.ono sto me zanima je sad ova liga nacija,mi vec imamo 2 pozitivna lika u narednih 7 dana ocekujem jos I ti na sve to saljes ljude u druge zemlje na prijateljske I ligu nacija,gde je zdrav razum to mene zanima I ko ce igrati za 2do 3 nedelje u timovima koji imaju reprezentativce?

avatar
krsta94
Sunday, 04.10.2020
22:15

Stigao na poluvreme i video 4;1.Odma sam ugasio tekmu,nisam ni gledao do pred kraj.Vidim 7:2 katastrofa,nzm sta da kazem.Zamalo pa sve sto su sutnuli uslo u gol.Ova 3 gola na odbitke stavarnoo,nemam reci.Htelo ih ove noci i to je to.Adrijan po navici,mora da napravi gresku.Alison malo,malo pa povredjen,sta se sa njim desava....Nzm nista vise da pisem xD Nadam se da ce da ih ovo razdrma,kada to kazem msm na odbranu,slabo igraju vec duze vreme.

avatar
The Red Army
Sunday, 04.10.2020
23:32

Eto sam kazes nisi gledao utakmicu pa zato takav komentar, jesu dali neke odbitke, ali nisi video sta su sve promasili, imali par puta 1 na 1 sa adrianom, bila je i precka, svasta, nekako im se vratilo kroz te odbitke, nije bas da ih je sreca pogledala nego je liverpul stvarno bio los veceras, i to dosta

avatar
Savoa
Sunday, 04.10.2020
22:15

Misevi na kraju cete opet kukati.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:43

vec kukamo, placemo od sedmice

avatar
Red blood
Sunday, 04.10.2020
22:15

Juce mislim da je Siti potonuo posle onakve igre protiv Lidsa i da im nema spasa.
Danas mislim da je nevidjena sramota za jedan klub renomea Junajteda da primi 6 golova kuci,bez obzira sto je sudija rezirao crveni.
A sta reci posle ovoga?
Koliko god sreca da utice,da tri suta promene pravac i zavrse u mrezi,koliko god da je taj dan sve okrenuto protiv tebe,kao ozbiljan klub (a kamoli veliki) ne smes sebi da dozvolis da primis 7 od tima sveta,a kamoli od nesretne Aston Vile.
Ajmo Redsi,sad smo zasluzili da se 3 kola sakrijemo u misije rupe.

avatar
ANDY_COLE#18
Sunday, 04.10.2020
22:38
avatar
Red blood
Monday, 05.10.2020
06:48

Hahah..dobar,doobar! 👏👏👏

avatar
The Red Army
Sunday, 04.10.2020
23:33

Jesu bili odbitci, ali imali su i dve 1 na 1 sa adrianom, imali precku, nije bas da ih pogledala sreca nego je liverpul bio dosta los veceras

avatar
_mladen_
Sunday, 04.10.2020
22:15

Ne znam šta reći, ovo je baš sramota. Posle ovog meča, ako neki drugi igrači ne budu dobili šanse, omda ne znam kad će. Gomeza zakucati za klupu, ja to više ne mogu ponavljati, kao što je onda Lovren protiv Totenhema morao biti zamenjen tako je sada morao biti Gomez. Ne zanima me te priče ima potencijal, ne zaslužuje da igra. Iskreno navijao sam da ih što više napune, jer sa ovakvim stavom da izađeš. Adrian je obični polovnjak, čovek svaki put napravi grešku kada igra, nije mogao da izdrži duže od 5 minuta. Vili svaka čast, zaslužili su svako od ova tri odbijanja i grešku Adriana, pokazali su im da nisu svemogući i da noršalatno igranje neće da može. Škripaće odbrana mnogo, sad bez Alisona, ne bi me čudilo da bude ih Everton pobedi nakon pauze.

avatar
Pravi romanista
Sunday, 04.10.2020
22:14

Ono sto je sramota je da Adrian brani za bilo koji profesionalni klub. Trebalo je to pre nego Jotu. Svaka čast i Vili na igri i realizaciji

avatar
Delgado
Sunday, 04.10.2020
22:13

Adrian nije dostojan da bude 4 golman,gomez da ima obraza raskinuo bi ugovor,a firmina bi prikucao za tribine do nove godine

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:21

Za Firninonije najbolji napadac na planeti?

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:22

Pa zar nemate monster mentality, samo jedna golmanova greska i odmah raspad, to deluje vise kao luzerski mentalitet

avatar
Savoa
Sunday, 04.10.2020
22:13

Spoj svega loseg u jednom mecu. Najjace je sto se smeju ovi celzijevi misevi a njih smo pobedili na Bridzu. Hahahahhahahah pa treba onda da se pokrijete usima. Rezervni golman i stoper podhitno do kraja prelaznog roka, Adrian i Gomez jezivi...

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:22

Ne smeju se celsijevi misevi samo, svi vam se smejemo hahahahaha

avatar
NIKE
Sunday, 04.10.2020
22:23

Nemoj se ljutiti brate pa svaki tim na svijetu kada primi 7 golova njima se svi smiju, realno, i ti bi se smijao da nisi navijac Liv.. treba realno reci da je Liv i dalje prvi favorit za titulu, ali da je ovo historijska bruka to svakako je..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 04.10.2020
22:13

Svi amateri izgubili tocnije ponizeni ovaj vikend. Buahaha i onda sprdaju s Celsijem a njihovi primaju pune „dzakove“ golova.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 04.10.2020
22:29

Docekao si i ti svoje 5 minute , od kada ste dobili 3 od WBA u 45 minuta cekao si ovo ...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 05.10.2020
11:28

Pa tako je , smejali su se , sada nek placu :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 05.10.2020
05:40

Nisam vec je konstantno Celsi na tapetu ovi kvazi navijaca pa reko da malo zabiberimo 😂. Svako moze izgubiti dogadja se svakome.

avatar
damjan89
Monday, 05.10.2020
00:21

Ali smo i dali 3 u drugom a ne primili jos 4 druze :D

avatar
Nole
Sunday, 04.10.2020
23:41

Naravno jer su nam se isti takvi smejali

avatar
Adi237
Sunday, 04.10.2020
22:12

E nek su se junajtedu smijali..junajted je bar imao igraca manje🤣

avatar
tanzar
Sunday, 04.10.2020
22:43

I ovi su pa nije igrao VVD

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 04.10.2020
22:12

Da je bilo bar od Spurse , Kejn , Murinjo , ovo ono ... A kako nisu zabili 10 ili vise , ne znaju ni sami igraci Ville ...

avatar
_mladen_
Sunday, 04.10.2020
22:18

Bogami kako su danas igrali, kao da su imali 4 igrača manje. xD

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 04.10.2020
22:12

kod uniteda hahah bushu ovde ispalo probushi hahaha probushi

avatar
tanzar
Sunday, 04.10.2020
22:42

Neki znaju da zezaju al ti jadan ne znad ni da pises Kako treba

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 06.10.2020
13:45

Tarzane, nisam tu da zezam nego da nerviram navijace "veliki" klubova, ocigledno da to pali, pogotovo kod tebe.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 04.10.2020
22:12

Hahahah sta ti je karma za pojedince luzerpula koji su se rugali porazu junajteda, pogotovo axwell brat hahaha, lik napisao komentar ajmo kokoske bar 7, hahah karma druze karma. Aj blam izgubiti od totenhema. Ali od aston vile 7 komada hahahah idemo luzerpulci

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:16

ako si hrscanin onda ti nebi trebao da verujes u karmu

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:21

hahahhahahhahah priznajem i imao sam to u podsvjesti dok sam pisao taj komentar. Inace uvijek sacekam da i Lvp odradi svoju utakmicu pa da se onda sprdam ali ovaj, jedini put sam brutalno kaznjen. 🤣

avatar
NIKE
Sunday, 04.10.2020
22:12

City neki dan popio petardu United sesticu, a Liverpul stigao fo tai brejka sa sedmicom.. Aston Vila i Everton odlucuju o tituli ove sezone.. ppvratak starih velikana.. a Griliš je okretao Gomeza i Van Dajika kao ja batkove na rostilju

avatar
_mladen_
Sunday, 04.10.2020
22:20

Gomeza vrte već odavno mnogi, što pričam iznova i iznova.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 04.10.2020
22:11

Hahahah bushi hahahah bushi

avatar
Le Tissier
Sunday, 04.10.2020
22:11

Pojedini "poznavaoci" fudbala o potencijalnom transferu Grilisa u Junajted: "Sta ce im on, nije nista bolji od Pereire, guraju ga zato sto je Englez".

avatar
Paul Kersey
Sunday, 04.10.2020
22:25

Pa ovo nije bio kvalitet Griliša nego kriminalna apatija odbrane Lfc, kao da su drogirani. Evo gledaj u sledećoj utakmici, pa ćeš videti domet Griliša.

avatar
Paul Kersey
Monday, 05.10.2020
00:40

Da je dovoljno kvalitetan onda bi i igrao. Igrao je on i prošle sezone pa su u zadnjem kolu ostali u ligi. Volio bihbga videti protiv španskih ili italijanskih timova, ne bi pipnuo loptu.

avatar
Le Tissier
Sunday, 04.10.2020
22:48

Pratim Aston Vilu jos od kad ih je Martin o Nil vodio, tako da pratim Grilisa od njegove prve utakmice, zato i pisem ovo sto pisem. Nije Mesi ni Ronaldo ali je dovoljno kvalitetan da igra za najjace klubove.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:11

Kada te sudije i cela fudbalska javnost guraju da budes sampion onda dobijes branioca titule koji se blamira kao nijedan sampion pre, ali mora da su i ovu utakmicu igrali sa rezervama hahahaha

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 04.10.2020
22:16

hahahha bushi i vama bushi hahahah

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
23:33

Retko neoriginalan lik, daj se malo potrudi, 5 godina pises iste fraze, ko da nemas vise od 10

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:18

Jel igrao VVD? Kolko igraca je igralo?

avatar
Kolos
Sunday, 04.10.2020
22:11

Dosao sam da me karate, sve primam danas.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:15

Druze nebitan si da bi tebe iko spominjao, zna se ko su glavne face na ovom sajtu

avatar
Adi237
Sunday, 04.10.2020
22:16

Ti se malopre smija junajtedu vi prodzoste gore uzmi u obzir da je junajted od 28 min imao igraca manje dok je liverpul citavu utakmicu bio kompletan..hehehe cekam axela ona napisa da totenhem da sedmicu junajtedu kako pogodi da ce liverpul dobiti 7🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
22:11

Otvorite komentare na porazu Junajteda danas i Sitija od prosle sedmice i citajte komentsre navijaca Liverpula. I onda spremite sebi kokice i cekajte sad ovo.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:14

Vecu gomilu licemera nigde neces naci, bice da su opet izgubili jer su igrali sa drugom postavom ili se jos nisu otreznili hahahaha

avatar
äxwell
Sunday, 04.10.2020
22:38

Bolje bi prosli da su igrali sa rezervama. xD

avatar
_mladen_
Sunday, 04.10.2020
22:17
avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
22:17

Cekam samo da okrive Lovrena nekako, jer kako bi mogli sa Van Dajkom primiti sedam golova..

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 04.10.2020
22:10

Kako igra aston vila, luzere je rastavila, sta im radis barkli baaaarkliiiiii

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 04.10.2020
23:45

Pa vjeruj da nas vise boli ovaj poraz nego vas, vi ste naviknuli.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 05.10.2020
19:14

Mlad si ti jos kada te ovakvi porazi bole, vremenom ces shvatiti da je sve ovo zezancija

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 05.10.2020
10:40

na sta na osvajanje PL 13 puta, a vi ni tacne one sto Arsenal osvaja.

avatar
jack wilshere
Sunday, 04.10.2020
22:10

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahajahahahaahhahahahah

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
22:19

Samption. hhahahaahhaha

avatar
Paul Kersey
Sunday, 04.10.2020
22:31

Izgubili ste od tog tima koji je izgubio 7:2
Jel i dalje smešno?