Ko je od igrača vređao Inzagija?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.04.2015.
11:54
Izvor: Sportske.net

Otkriveni vinovnici sukoba. Šta je epilog?

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Informacija o sukobima u autobusu Milana u subotu uveče posle poraza o Udinama bila je tačna.

Inzagi je napao igrače, poručio im da treba da se stide i da su nedostojni dresa Milana. On je odmah saopštio odluku da fudbalere zadrži posle meča u takozvanom "kaznenom karantinu", odnosno da ostanu u "Milanelu" za vikend.

To je izazvalo proteste, reč po reč i došlo je do otvorenog sukoba.

"Ti si sramota, nedostojan si klupe Milana",
rekao je Najdžel De Jong treneru.

Njega je podržala nekolicina igrača, situacija je bila neprijatna, Holanđanin se oglasio prvi jer ne brine, za njega je ostalo još mesec dana posle kojih će napustiti "Rosonere".

Odlazi kao slobodan igrač, ističe mu ugovor, Milan nije pristao na njegove uslove, pa De Jong u ovom trenutku nema šta da izgubi.

On je, priča se, razočaran zbog Inzagija, branio ga je u nekim razgovorima sa navijačima, a veruje da je na kraju Super Pipo najveći krivac za razočaravajuću sezonu.

Ostaje da se ona završi, koliko toliko dostojanstveno za Milan,  mada će već protiv Đenove i čelnici, i Inzagi i igrači osetiti gnev navijača. Sprema se veliki protest ne samo na meču već i pre njega, a na meti će biti i Silvio Berluskoni koji u ovim trenucima pregovara oko prodaje kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.04.2015
19:04

Ma sta ce mi on u Junajtedu ??? Veliki je to zalogaj za njega.

avatar
cjary
Monday, 27.04.2015
17:03

A sto se tice De Jonga sigurno najgori igrac u istoriji fudbala. Takvih kao on ima ih na milion,koji samo trce i biju po noga.nnSteta sto su veliki igraci majstori fudbala dozivljavali strasne povrede , a ovaj drvosjeca jos stoj na nogama.

avatar
Monday, 27.04.2015
18:30

bukvalno, svaki covek na svetu moze biti De Jong, jedan je Gatuzo, ovaj samo bije, nikakva tehnika, jaci je malo od ostalih, nist asot teretana ne moze da sredi, i da biju.

avatar
cjary
Wednesday, 29.04.2015
17:13

Slazem se svaki drugi igrac moze biti De Jong. A Gatuzo je drugo. On je bio jak i trkac ali gatuzo nije bio glupan, i uvjek je isao jako ali na loptu nikad nije isao da osakati protivnika,kao ovaj sivonja De Jong

avatar
cjary
Monday, 27.04.2015
17:01

milan pravi ogromnu gresku.nA to je pokusava se ugledati na juventus,a ne kapiraju da nisu sposobni za to.nnVidjeli od juventusa kako su doveli Contea bivseg igraca i mislili su to je to,samo nekog od bivsih igraca da dovedemo i sredili smo posao .nnI prave cirkus od milana, sa Sedorfom i Inzagijem axxaxaxaxa. PA ovo je sprdnja.nnRazlika zasto je Conte uspio jeste jer Conte je vec vodio par klubova i ima donekle iskustva i ima daj stav. Dok Seedorf i Inzagi su nedavno zavrsili karijere i ja ne mogu davjerujem da je uprava Milana stavila INZAGIJA za trenera.

avatar
skols18
Monday, 27.04.2015
15:52

de jong je odlican igrac videli smo to na svetskom poslednjem i na svetskom predposlednjem a inzagi je amater za ovaj trenerski posao

avatar
Marko Mare Lazic
Monday, 27.04.2015
14:46

Okej, realno losa je sezona ali ovaj De Jong nije dostojan da brise Inzagiju cipele, on ce nekom nesto da prebaci.

avatar
bvgcv
Monday, 27.04.2015
13:49

Nije trebala legenda da se hvata za trenerski posao.Jos manje da prvi posao bude Milan.Zato sada i trpi kritike od igraca koji mu nisu ni do kolena.

avatar
bard fudbala
Monday, 27.04.2015
15:03

Svaka cast za komentar.

avatar
Sukica9
Monday, 27.04.2015
12:02

De Jong hahahahahaha

avatar
Бранислав Вуковић
Monday, 27.04.2015
12:02

E sramota je da igrac kvaliteta Najdzela De Jonga igra za tako veliki klub kao sto je Milan....PODRSKA ZA INZAGIJA!!! Uvjek sam mislio da je Milanu problem trener,ali evo vidimo da nije,kad jedan ovakav indijanac,moze ovo da izjavi za Inzagija.....Kakav god bio INzagi,treba da mu se klanjaju....

avatar
Jug Grobarima Revolt
Monday, 27.04.2015
11:56