Ko je obeležio početak godine u Premijer ligi?

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.01.2020.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ovo su kandidati za nagrade.

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Došli smo do kraja januara, vreme je da se odaberu najbolji.

Kada je u pitanju nagrada za najboljeg trenera u mesecu januaru, na listi kandidata su četiri stručnjaka.

Pep Gvardiola iz Mančester sitija (tri pobede i remi), Ralf Hazenhitl iz Sautemptona (tri pobede i poraz), Jirgen Klop (pet pobeda) i Najdžel Pirson (dve pobede, remi i poraz).



Što se tiče izbora za igrača meseca, Liverpul ima dva kandidata, po jednog su dali Siti, Votford, Aston Vila, Lester i Sautempton.

Iz Liverpula su tu Alison Beker (četiri meča bez primljenog gola, od pet, 16 odbrana i asistencija) i Džordan Henderson (jedan gol i jedna asistencija), zatim Aguero iz Sitija (šest golova i asistencija), Dukure iz Votforda (dva gola i asistencija), Džek Griliš (dva gola), Ajoze Perez iz Lestera (tri gola i asistencija), kao i Džek Stivens iz Sautemptona (dve asistencije).



Za gol meseca će se boriti osam igrača, Jahanbaš iz Brajtona, Džejms Medison iz Lestera, Hamza Čaudri iz Lestera, Sebastijan Aler iz Vest Hema, Ričarlison iz Evertona, Redmond iz Sautemptona, Džej Rodrigez iz Barnlija i Raul Himenez iz Vulverhemptona.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bendz@min
Friday, 31.01.2020
18:05

Klopp vs Alisson\Aguero...samo zato sto je napad I dao 6 golova....inace Alisson po meni

avatar
Wizard08
Friday, 31.01.2020
17:34

Kako je klop obesmislio ovu nagradu za najboljeg trenera ove sezone

avatar
NikkiCFC
Friday, 31.01.2020
16:40

Pep je los trener.

avatar
The Red Army
Friday, 31.01.2020
19:57

E pretera ga, jedan je od najboljih trenera, mozda mu treba 10 pojacanja i mnogo para ali je trenercina to ne mozes da osporis

avatar
Fudbalfreak
Friday, 31.01.2020
20:41

Nikice kako si mudar. Divim ti se. A biće da je njegova tetka osvojila sve one trofeje, stvorila Mesija, izgradila sisteme svuda gde je došla i svud ostavila zdrav klub na kome su naslednici mogli instant da rade. On troši, to je fakat, bira klubove to je fakat, ali reci da je loš trener i da ne daje fudbalu pa dajte ljudi e vala na to baš popizdim. Ako nam je protivnik, molim lijepo ali za Pepa, jednog od najvećih intelektualaca u fudbalu, kapa dolje.

Moli moj nije odlika najvećih trenera prilagoditi se drugima, već da nateraju sve ostale da se njima prilagođavaju. Zato možete Pepa voljeti ili ne voljeti, ali PEP I SVE ŠTO JE URADIO SE KORA POŠTOVATI.