Ko je naterao Totija da se penzioniše?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 21.09.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač otvoreno govorio o mnogim stvarima.

Epa/Claudio Peri
Epa/Claudio Peri

Povezane vesti

Frančesko Toti je otkrio da je Spaleti najviše uticao na tu odluku i da ga je on praktično oterao u penziju.

Na kraju te 2016/17. sezone i Toti i Spaleti su napustili Romu.

"Još uvek mi nije dosadno. Dane provodim skoro kao i kada sam bio fudbaler. Probudim se, odvedem decu u školu i stignem u kamp sa trenerom i timom. Pokušavam da budem koristan, da pomognem igračima."

"Zašto nisam otišao u Aziju ili Ameriku? Zato što bih uništio 25 godina moje karijere. Uvek sam pričao da ću nositi jedan dres, a ja sam čovek koji uradi ono što kaže. Spaleti? On je čovek koji me je gurnuo u penziju", rekao je legendarni napadač Rome.

Spaleti je samo tu jednu sezonu bio u Rimu, nakon toga je postao trener Intera, ali izgleda da je on razlog zašto je "Princ Rima" završio svoju karijeru.

Teško da će Roma ikada imati ovakvog napadača kao što je Toti, toliko posvećen, takav lider, fantastičan na terenu... Toti je odigrao ukupno 786 utakmica u dresu "Vučice", a poslednji meč je odigrao protiv Đenove. Čini se kao da je mogao još neko vreme da provede na terenu, jasno je da on ne bi bio starter i da ne može taj tempo više da izdrži, ali svi su videli koliko on znači čim kroči na teren, pa makar i poslednjih 15 minuta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke