Ko je kriv za odlazak Remzija? Legenda "Tobdžija" zna!

Autor: Stefan Matić
utorak 08.01.2019.
22:11
Izvor: Sportske.net

Finansije igraju ključnu ulogu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Merson bivši igrač Arsenala kao glavni uzrok loše transfer politike vidi u nerealno visokim primanjima Nemca - Ozil po nekim izvorima nedeljno zarađuje 350 hiljada funti!

Posledica ugovora koji je potpisan pre godinu je manje-više uslovilo 'stiskanje' budžeta za plate, te će se dugogodišnji 'Tobdžija' Aron Remzi najverovatnije kao slobodan igrač otići krajem juna u Juventus zbog nemogućnosti nalaženja zajedničkog jezika oko novog ugovora i ostanka na Emiratima.

Kao još jednu posledicu bogatog ugovora bivšeg igrača Real Madrida, Merson navodi i nemoć u januarskom prelaznom roku, tojest nemogućnost da privole Denisa Suareza igrača Barselone da potpiše za londonski klub.

Merson je uvek važio za analitičara bez 'dlake na jeziku', međutim moguće da ovde ima i istine uzimajući u vidu rasplet događaja na Emiratima.

Da li delite njegovo mišljenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
wsaydxert
Wednesday, 09.01.2019
13:23

Da li se neko pita da li mozda sam Ramzi (ili Remzi) nece da ostane u Arsenalu. Niko ne piminje koliko je on ponuda za novi ugovor odbio. On je odlican igrac, kada je u formi, kada je van forme, on je neupotrebljiv, isto kao i Ozil. Ja bih, iskreno, prodao obojicu. Ni jedan ni drugi trenutno nisu za fudbal na vrhunskom nivou, a pitanje je da li ce i biti.

avatar
Gunarson
Wednesday, 09.01.2019
01:48

Sto se tice Ozilove plate nista novo nistmo culi. Njegov ugovor je uvreda za sve igrace kada se pogleda koliko dobija u odnosu na druge a kakav odnos ima prema klubu i igri.

avatar
GO HARD
Tuesday, 08.01.2019
23:47

Kriv je jer ne bi igrao ni u engleskoj trecoj ligi nit je omirisao teren poslednje 3 godine :D

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 08.01.2019
23:36

Sto se tice Ozila u pravu je.