Ko je juče osvajao bodove iz Partizanove grupe u LE?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2019.
17:57
Izvor: Sportske.net

Za rezultate Partizana i Mančester junajteda verovatno svi već znate, šta je sa AZ-om i Astanom?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Ako ste propustili, podsetićemo da je Partizan juče u 161. večitom derbiju savladao Crvenu zvezdu u Humskoj sa 2:0, a Mančester junajted je istim rezultatom izgubio u Premijer ligi od domaćeg Vest Hema.

Holandski AZ je i dalje u odličnoj formi na domaćoj sceni, pa je posle remija u Humskoj, u prvom kolu LE protiv Partizana (2:2), juče osvojio sva tri boda na gostovanju protiv ekipe Den Haga (1:0).

Doduše, ove jeseni je samo uslovno ovo za AZ bilo gostovanje, jer će zbog nedavnog rušenja krova na stadionu u Alkmaru, AZ kao domaćih igrati na stadionu Den Haga.

Gol odluke u pomenutoj utakmici postigao je kapiten AZ-a Kopmejners iz penala u 75. minutu, a sastav tima iz Alkmara bio je uglavnom isti kao u četvrtak u Humskoj, nedostajali su samo štoper Vlar i vezista Midtsjo, čija su mesta zauzeli Hacitijakos i Klasi.

A kada je u pitanju ekipa Astane, još jedna iz Partizanove grupe u LE, ona je juče poražena u domaćem šampionatu sa 2:1 od Žetisua.

Astana je povela već u osmom minutu golom Rumuna Rotarijua, a domaćin je preokret napravio u poslednjih deset minuta meča. U kazahstanskoj Premijer ligi, Astana sada zauzima četvrto mesto, ali uz dva meča manje u odnosu na vodeći triling Tobol-Kairat-Ordabasi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke