Ko će preuzeti Everton? Najveća želja rekla NE!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.10.2017.
19:12
Izvor: Sportske.net

Ronald Kuman je dobio otkaz, ali mu zamena još nije pronađena.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Bolan poraz od Arsenala na "Gudisonu" rezultatom 2:5, ostavio je "Karamele" bez šefa struke.

Uprava se Kumanu zahvalila na saradnju nakon novog neuspeha, koji je Everton ostavio u zoni ispadanja, uprkos velikim ulaganjima minulog leta.

Razlog slabog starta sezone za klub iz Liverpula je jasan, nisu imali pravog napadača, izmakao im je Dijego Košta, a upravo je i Kuman govorio o nedostatku pravog golgetera.

Sada je veliko pitanje ko će preuzeti "vruću stolicu" na "Gudisonu", jedan od glavnih kandidata prema mnogima je trener Barnlija Šon Dajč.

Dajč je bio i na listi želja uprave Lestera, koja je nedavno otpustila Krega Šekspira sa mesta šefa struke, ali su "Lisice" na njegovo mesto postavila francuskog stručnjaka, više o tome OVDE.

Iako većinski vlasnik Evertona Farad Moširi i njegovi saradnici žele da Kumana nasledi Šon Dajč, koji je sa Barnlijem napravio nekoliko iznenađujućih rezultata ove sezone, engleski stručnjak ipak nema nameru da napusti "Tarf Mur".

"Ništa se nije promenilo. Rekao sam nekoliko puta kada su se razni klubovi dovodili u vezu sa mnom, polaskani ste kada se tako nešto desi jer je to dokaz da dobro radim, kao i moji igrači i ostatak stručnog štaba.

Laska vam to što je vaš rad prepoznat. Ali to su priče drugih ljudi, nisu moje. Istina je da mi često postavljaju pitanja o tome.

Sa druge strane, Everton je još jedan dobar klub, imam poštovanje prema svim klubovima u svim situacijama. Ali isto tako poštujem i moju trenutnu situaciju.

Jednostavno samo nastavim dalje. Prošao sam kroz sve to i imao iskustva sa takvim povezivanjima i ranije, nešto više u poslednjih par godina. A ja samo nastavim sa onim što radim i na tome je moj fokus
", izjavio je Dajč.

Dakle, on nema nameru da napusti Barnli, te se postavlja pitanje ko će na kraju naslediti Kumana i kada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:13

Pa zar nije gotovo sve sa Puelom?

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 26.10.2017
20:55

Pobrkao si ti to sa Lesterom.

avatar
everton
Thursday, 26.10.2017
19:54

Nisu ga ni tražili.zna da ga neće ni tražiti pa mu je lako da se hvali