Ko će da nasledi Handanovića u Interu? Dva imena u igri!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 18.10.2018.
13:24
Izvor: Sportske.net

Koliko će još Slovenac bti prvi izbor?

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Chris Young
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Chris Young

Povezane vesti

Samir Handanović, slovenački golman je još uvek prvi izbor u timu "Neroazura", a njihov dres je obukao 2012. godine. Odigrao je 254 utakmice za Inter, ali oni već razmišljaju ko bi mogao da nasledi ovog iskusnog čuvara mreže.

Tridesetčetvorogodišnji čuvar mreže ima ugovor sa Interom do 2021. godine, a šanse su minimalne da bi on mogao da ga produži, ipak će tada već imati 37 godina. Italijanski mediji smatraju da bi Alesio Kranjo i Alban Lafont bili prvi kandidati da zamene Handanovića.

Kranjo
je trenutno golman Kaljarija, ima 24 godine i nalazi se na meti Intera. Lafont je pet godina mlađi i već je na meti mnogih evropskih velikana, ovog leta ga je Fiorentina kupila od Tuluza za 7 miliona evra, a očekuje se da bi on uskoro mogao da pređe u neki klub koji se bori za osvajanje trofeja.

Inter želi da uradi nešto poput Juventusa koji je doveo Šćešnija i dao mu dovljno vremena da se navikne na sredinu, a i da nauč dosta toga od legendarnog Điđija Bufona, koji je ovog leta otišao u PSŽ, a on ostao kao prvi izbor. Inter želi sličnu strategiju sa Handanovićem.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke