Ko će da nasledi Big Sema u Evertonu?

Autor: Boban Filipović
petak 04.05.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net

Konkurs je raspisan, a portal 'Goal' prenosi da je prvi favorit Portugalac.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Taj Portugalac nije Paulo Fonseka, iako je ostrvom kružila priča da bi trener Šahtjora bio idealan kandidat za novog menadžera Evertona, već je Marko Silva.

Silva ima premijerligaškog iskustva, vodio je Hal siti i Votford.

"Tigrove" prošle sezone nije uspeo da sačuva u eliti iako je popravio stvari na bolje u ekipi kada je preuzeo kormilo na polusezoni, potom ga je angažovao Votford, međutim, nakon dobrog starta usledila je serija loših rezultata i dobio je otkaz u januaru.

Ovaj 40-godišnji stručnjak je trenersku karijeru započeo početkom decenije u klubu u kom je okončao igračku - u Eštorilu. Potom je vodio Sportnig iz Lisabona sa kojim je osvojio portugalski Kup 2015. godine, a godinu dana kasnije sa Olimpijakosom je bio prvak Grčke.

Podsetimo da je Sem Olerdajs samo privrmeno rešenje na poziciji menadžera Evrtona i je pristao da se na kratko aktivira iz penzije posle poziva sa 'Gudison parka' kada je došlo do razlaza sa Ronaldom Kumanom. 'Big Sem' se na kraju sezone vraća u penziju, a portal 'Goal' ima saznanja da je najveća želja uprave Marko Silva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Okocha
Friday, 04.05.2018
13:48

Sa trenerom tog kalibra, nista vise od borbe za 8-10 mesto.nSteta, ima Everton potencijal za iskorak, da uradi ono sto Totenhem radi zadnjih par sezona, ali vuku lose poteze i po pitanju transfera i po pitanju Managera...

avatar
Friday, 04.05.2018
13:30

Ovaj novi vlasnik Evertona vidi se da covek ima novca i da zeli da ulozi,ali prosto covek je neiskusan a pritom vise nego jasno da ima oko sebe neznalice koje ga savetuje,bacio je letos preko 200 miliona mahom sve promasaju doveo je Alardajsa koji je ono za ragbi ekipe da opstanu u ligi....