Klupski autobus Ajaksa - Slika i prilika tragedije "Kopljanika"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Ajaksa doživeli su pravu sportsku tragediju u borbi za titulu o kojoj svedoči i slika klupskog autobusa koji je već bio brendiran u čast šampiona.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Neverovatan rasplet viđen je u holandskoj Erediviziji pošto je Ajaks izgubio titulu u poslednjem kolu usled remija sa pretposlednjom ekipom tamošnjeg šampionata koja će u narednoj sezoni igrati u drugoj ligi.

Kakva je sportska tragedija u pitanju govori i fotografija zabeležena u nedelju popodne, nakon što je PSV "oteo" trofej "Kopljanicima" ispred nosa.

Klupski autobus Ajaksa već je bio brendiran kao da je titula osvojena, pa su radnici morali da pristupe skidanju nalepnica pošto do šampionskog slavlja nije ni došlo.

Neverovatno zaista, Ajaks je u poslednja četiri kola dva puta odigrao nerešeno, dok je PSV vezanim pobedama uspeo da stigne do trofeja sa dva boda više od tragičara iz Amsterdama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Monday, 09.05.2016
12:30

Ovo isto kao i kad je Real unaprijed pripremio bus da mogu proslaviti trofej kupa kralja (2013 godine) ali Atletiko nije dozvolio hahah - http://cdn1-a.production.liputan6.static6.com/medias/58662/big/bus-real-madrid-130520b.jpg

avatar
lakipfc
Monday, 09.05.2016
09:29

Ako,ako,bas mi je drago,izbilimi za ta dva kola brdo love...