Klopovo mišljenje o Čanu: "Nije problem koji odmah moramo da rešimo"

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
21:55
Izvor: Beta

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da neće pritiskati fudbalera Emrea Čana da potpiše novi ugovor, uprkos tome što bi nemački internacionalac mogao da napusti Enfild na kraju sezone.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Džanov ugovor ističe za sedam meseci, a pregovori oko novog ugovora su u zastoju. Mediji spekulišu da je za njega zainteresovan Juventus i da bi Čan u januaru mogao potpiše ugovor o pregovorima sa jednim evropskim klubom.

"Šta bih sada mogao da uradim? Mogao bih da kažem da je to veliki problem, ali nije. Mogao bih da kažem da je to veliki problem koji moramo odmah da rešimo i time igrača stavimo pod veliki pritisak, da stavimo klub pod veliki pritisak, ali to nema smisla. Moramo da poštujemo to što mu se je ugovor na isteku", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Nemački trener naveo je da Čan može i u maju da produži ugovor i da ne bi imao ništa protiv toga.

"Sve dok mi Emre ne da nijedan znak da u mislima više nije u klubu, ne moram da pričam o toj temi, to je normalna stvar u fudbalu", dodao je on.

Upitan o januarskom prelaznom roku i mogućnosti da Čan postigne dogovor sa jednim evropskim klubom, Klop je rekao da je sve to deo fudbala.

"Nećemo to moći da promenimo. Ako dobrom igraču iz nekog drugog kluba tokom leta ističe ugovor, mi ćemo pokušati da učinimo isto i dovedemo ga, to je onda prilika za obe strane", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 04.11.2017
18:40

Mogao bi Klop dobiti pedalu na kraju sezone lagano.

avatar
Bayern ljubav
Saturday, 04.11.2017
07:47

Da Bayern proda Vidala i da vrati svog igrača nazad on bi se sad baš uklopio.

avatar
mihac_reds
Saturday, 04.11.2017
02:39

U prevodu, Can odlazi u Januaru a menja ga Keita

avatar
sasa lesa
Saturday, 04.11.2017
01:55

Samo ti idi, daleko daleko od Liverpula..

avatar
_mladen_
Saturday, 04.11.2017
01:01

Jeste dobar igrac, ali je takodje igrac koji igra toplo hladno. Nekad izgleda tako dominantno na terenu, niko ne moze loptu da mu uzme, a nekad toliko pogubljeno, pravi bespotrebne faulove, kasni na loptu i ostalo...

avatar
xman
Friday, 03.11.2017
23:16

imam osjecaj da Klop vise ne racuna na njega