Klopove defanzivne muke, potraga za "Gobeljićem"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.01.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Liverpul je ispao iz Liga kupa i FA kupa, Klop može da se posveti Ligi šampiona i Premijer ligi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jirgen Klop ima velikih problema u defanzivi.

Dejan Lovren se juče povredio, pa su dva centralna štopera bili Fabinjo, inače defanzivni vezni, i dečak od 16 godina, Ki Hover.

Matip je povređen, kao i Gomez, Van Dajk se odmarao, a veliko je pitanje ko će mu praviti društvo u narednim mečevima ukoliko se Lovren, koji je i inače u slaboj formi, ne oporavi.

Engleski mediji su zaključili, rešenje je Jirgen Klop pronašao u svojim redovima, morao je da potraži polivalentnog igrača poput Marka Gobeljića iz Crvene zvezde.

Džordan Henderson bi vrlo lako mogao da zaigra na poziciji štopera, rešenja drugog nema.

Da li je januarski prelazni rok i trošenje velike količine novca rešenje?

Znajući Klopove metode, pre će potražiti rešenje među svojim igračima...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 08.01.2019
23:12

Gobelja nije na prodaju!

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 08.01.2019
17:48

Znajući Klopove metode....
...ostaćemo bez titule jer se pravi pametan u prelaznom roku. Šibni 90 mipki za Kulibalija i reši probleme!

avatar
_mladen_
Tuesday, 08.01.2019
22:32

Odakle Liverpulu odjednom da sibne tolike pare za drugog stopera? Plus ko je lud da njega prodaje sad u Januaru. Njima treba jos jedan solidan stoper, a ne opet da bacaju tolike pare.

avatar
_mladen_
Wednesday, 09.01.2019
21:22

Ja mislim da su pare od Fekira otisle na golmana. Nije Liverpul Siti pa da tako lako moze bacati pare. Sta mislis zasto Klop kupuje Sacirije i ostale igrace iz timova koji su ispali...

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 09.01.2019
19:51

ps. Tim pre što nam trebaju samo dvojica igrača, ali iz top klase. Štoper i špic. Meni je i Baji iz Utd-a extra, volio bih ga uz VVD-a.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 09.01.2019
19:32

Pa vidiš da smo rasprodali sve moguće i nemoguće panjeve. Nismo kupili Fekia. Novca ima. Moraš imati vrhunski tandem štopera. Šta ako se ne daj Bože povredi VVD ili kad sakupi kartone pa pauzira? Neće valjda Lovren i Gomes (koji ima budućnost) da igraaju na nivou za titulu i LŠ. Svi veliki klubovi imaju startni tandem štopera vrhunski. Totenhem čak trojicu i još trojicu polivalentnih koji mogu da uskoče. Takva kupovina bi nam se isplatila i otplatila ako uzmemo titulu. Da ne pričam i navali sponzora. A za gazdu Napolija ne brini, pustiće ga on za 90 milki i za taj novac kupiti 2-3 vrlo dobra ili odlična igrača. Oni javno kažu da se spremaju za sledeću sezonu.

avatar
VOZDOVAC GGMU
Tuesday, 08.01.2019
13:14

Bolje za njih da ostane povredjen do kraja sezone.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 08.01.2019
17:44
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 08.01.2019
13:09

Mislim da su stoperi vrlo deficitarni na trzistu a njemu ne treba neki Hendo na stoperu, treba mu zivotinja jer hoce da napadne ligu sampiona i pl titulu a to se ne radi sa bilo kim.

avatar
Red blood
Tuesday, 08.01.2019
11:57

Male su sanse da Klop dovede nekog.Jako kritican period za Liverpul,pre svega zbog povreda zadnje linije.Nejasan mi je momenat prodaje Klajna,jer u situaciji kad su stoperi povredjeni,Gomez kad se oporavi igrace uz Van Dajka,sto znaci da je Trent jedini desni bek.Ne znam sta ce izmisliti u narednim mecevima,a i kad se Gomez oporavi ne verujem da ce igrati svaki mec,bar ne u tom periodu dok se skroz ne vrati u ritam da moze izdrzati utakmice na svakih par dana.Mislim da je kljucno pitanje da li Liverpul moze zavrsiti januar na prvom mestu.
Ako to uspeju,mislim da ce onda biti prvi favoriti da zavrse sezonu sa peharom PL.

avatar
Wizard08
Tuesday, 08.01.2019
13:24

Necemo mi biti prvi favoriti ni posle februara ako city bude bar na 5 bodova,za klajna si potpuno upravu,gomez se vraca brzo, do tada bih uz van daika stavio hendersona nekako mi je on najkoncetrisaniji od svih a samo nam je to trenutno potrebno pored van dajka posto je ne retko ofanzivno beskoristan stopera bi mogao da igra

avatar
_mladen_
Tuesday, 08.01.2019
19:16

Koristice Fabinja za desnog beka ili stopera ako bude trebalo. Sve dok se ne oporavi Gomez i Matip.