Klopova poruka Atletiku: "Nije gotovo, dobrodošli na Enfild"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.02.2020.
09:46
Izvor: Sportske.net

Nemac nezadovoljan nakon "prvog poluvremena".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula su sinoć doživeli tek drugi poraz u sezoni, prvi je došao u grupnoj fazi LŠ od Napolija, sada su u osmini finala izgubili na stadionu "Vanda Metropolitano" od madridskog Atletika sa 1:0.

Borbeni Atletiko je rano došao do vođstva, a do kraja su nošeni publikom uspeli da se izbore sa napadima "Redsa" i da sačuvaju mrežu.

Klop je u par trenutaka bio prilično nervozan, zaradio je i žuti karton, a morao je i Sadija Manea da zameni, jer je osetio da bi Senegalac mogao da zaradi drugi žuti karton, jer je kako Nemac kaže bio meta fudbalera Atletika.

"Očigledno je da je to deo fudbala koji ne volim. Plan je bio da isključe Sadija iz utakmice drugim žutim kartonom. Bojao sam se da će Sadiov protivnik pasti ako ovaj samo udahne duboko pored njega. Nisam želeo takvu situaciju i izveo sam ga", izjavio je Nemac.


Dijego Simeone je kao i uvek bio veoma energičan na svojoj klupi, pa je Klop rekao da nije siguran da li je njegov kolega uopšte gledao utakmicu, jer je konstantno "komuncirao" sa publikom.

Istakao je i da je nejgova ekipa morala bolje, ali da ništa nije gotovo.

"Intenzitet je bio kako treba. Nismo imali dovoljno izglednih prilika, tako je kako je. Imali smo šanse, ali nije ih bilo dovoljno.

Imali smo utakmice u ovakvim atmosferama, dešavalo se da izgubimo fokus id a primimo još jedan gol. Nije tako izgledalo večeras.

Svim navijačima Atletika koji budu imali sreće da dođo do karte poručujem, dobrodošli na Enfild.

Ništa još nije gotovo, to je jedino što osećam
", izjavio je Nemac.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Wednesday, 19.02.2020
17:08

Kukala im kuuuuka

avatar
P. S.
Wednesday, 19.02.2020
15:46

Naravno da ništa nije gotovo, ali treba sportski prihvatiti poraz iz prve utakmice. Obojica su realno vrhunski treneri, uprkos tome što ne volim da gledam to što radi Simeone, za razliku od ovoga što radi Klop. Nisam verovao da će Simeone uspeti sa ovim timom Atletika da odigra odbranu na način kako je to radio sa Huanfranom, Godinom itd. Moram priznati da je izuzetno pripremio utakmicu te da mu je kretanje defanzivaca i zatvaranje pozicija sa kojih mu preti najveća opasnost bilo vrlo blisko savršenom. Jasno je bilo i pre utakmice da Simeone raspolaže sa bar duplo slabijim timom od Klopovog, a mogao je i do ubedljivije pobede, što je svakako za respect. Treba biti pošten i priznati da Liverpool nije imao nikakve šanse.

Ne verujem da bi Atletiko uspeo da ponovi ovakvu utakmicu i na Wanda Metropolitanu, a kamoli na Ainfildu, tako da ne dajem baš prevelike šanse Atletiku, ali moram priznati da sam više verovao čak i pobedu Atletika od 2 gola razlike negoli da će uspeti da spreče Liverpool da napravi ijednu pravu šansu za gol.

avatar
Benz9
Wednesday, 19.02.2020
14:39

Smeta mu što je Simeone komunicirao sa publikom??? Pa gospodine ti to radiš svaki meč i nimalo ti ne smeta kada imaš rezultat..

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 19.02.2020
14:18

Ja mislim da je veoma nezahvalno prognozirati bilo šta za sledeću utakmicu. Simeone je doktor za odbranit ovakve rezultate u revanšu. To je velika prednost Atletika. S druge strane Enfild je velika prednost Liverpula. Klopov fudbal ne može pobediti Atletika i Simeonea i to smo videli. Nek se uzdaju u neko drugo čudo koje boravi na onom stadionu godinama. Nedostaje mi Hajberi svaki put kad vidim Enfild...

avatar
The Red Army
Wednesday, 19.02.2020
14:06

Bice tvrdo, atletiko ce da se brani i ceka kontru

avatar
Markyc
Wednesday, 19.02.2020
12:18

Kako patetična izjava. Prvo Mane je bukvalno odvalio laktom Vrsaljka. Normalno da svaki sledeci mali kontakt ovi pokusavaju da izvuku crveni. Drugo Atletiko se posteno branio i ova izjava je cista frustracija. Ali navikli smo to od Klopa, da sam pravi neke aršine koje na kraju ipak strpa u usta i proguta.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 19.02.2020
11:57

On govori nesto za simeona, on koji skace kad bude dobar pas, ludira se tamo kao neki cirkuski klovn, smesno

avatar
äxwell
Friday, 21.02.2020
11:35

Nije bas nikada skakao na dobar pas ili kada mu ekipa izbori aut. Nemoj lupati molim te! Skace na pogresnu odluku sudije i kada logicno postignu gol. Los si lazov.

avatar
zlogi
Wednesday, 19.02.2020
11:07

Bice cupavo u Liverpulu. Ma koliko Liveprul bio dominantan, Atletiko ume da se brani, Simeone je doktorirao na ovakvim mecevima. Jedva cekam revans u Engleskoj, mada ocekujem dosadan mec osim ako Liveprul ne postigne gol rano. ^^

avatar
äxwell
Wednesday, 19.02.2020
11:04

Jedna od pozitivnih stvari je sto su se nasi cijenjeni misevi sa portala NAPOKON malo izduvali. 100+ komentara na toliko cekani poraz..ahhahahahah Aj valja se malo. Bice spremniji na ono sto ih ceka u zavrsnom dijelu sezone.
Kao sto sam napisao posle poraza od Barse 3-0 da onaj dvomec jos nije gotov, na sta sam bio ismijan, tako kazem i za ovo. Steta samo sto moramo cekati 3 sedmice.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 19.02.2020
13:41

Buraz tebi se samo prucinjavaju neki beli misevi i pingvini, mnogo te roditelji vode u zoo vrt, treba malo da izadjes i vidjas se i sa ljudima

avatar
RocknRolla
Wednesday, 19.02.2020
15:30

Ko ceka taj i doceka,videces kako ce promeniti plocu pa pominjati srecu i kako Liverpul bez igre pobedjuje. Sa hejterima uvek smehotres a nisu svesni posledica ispadanja u ovoj fazi takmicenja, u tom slucaju bi se Liverpul dodatno pojacao jer novca za transfere svakako ima i onda bi sledila dominacija PL godinama.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 19.02.2020
10:55

Deo fudbala koji ne volis je da Maneu lete laktovi u visini glava??? Oooook

avatar
_mladen_
Wednesday, 19.02.2020
10:50

Normalno da nije, dobili su mec kakav su hteli, sada ce Liverpul da dobije mec kakav oni hoce. Bukvalno da nije bilo onog kornera, mozda bi videli nekog fudbala a ne plakanje SImeonovih ratnika. Daleko je ovde od zavrsenog, sad su se svi zainatili u Liverpulu od igraca, Klopa i navijaca.